Ünlü oyuncu, 54'ünde yaptığı sürpriz evliliği anlattı: "Kadınların hikayesi bitmez"

2017 yapımı Netflix dizisi Gypsy'nin setinde tanışan çift, bir yıl sonra ilişkiye başlamıştı

King Kong'un yıldızı Watts, kendisiyle aynı yaşta olan rol arkadaşıyla evlendiğini sosyal medyadan duyurmuştu (Netflix)

Naomi Watts, bir kadın olarak yaşlanmak ve menopoz sonrası aşkı bulmak hakkında konuştu. 54 yaşındaki yeni evli aktris, geçen ay Billy Crudup'la New York'taki bir adliyede nikah masasına oturmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hello! dergisine verdiği röportajda Watts, evliliğinin ve uzun soluklu kariyerinin "yaşlı kadınların köşesine çekildiği" yönündeki korkularını yatıştırmaya yardımcı olduğunu söyledi. 

Watts, yaşça büyük kadınlar ve özellikle de menopoz hakkında hikayeler anlatarak daha açık bir sohbet ortamı yaratmaya ve farkındalığı artırmaya yardımcı olmak istediğini söyledi.

"Hâlâ çalışıyor olmaktan gurur duyuyorum" diyen Avustralyalı oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Eskiden 40 yaşın üzerindeyseniz emekliliğe zorlanırsınız gibi bir algı vardı, bunun değiştiğini görmek güç veriyor. Artık kadınların hikayelerinin belli bir yaşta bitmediği kabul ediliyor.

Menopozun bir kadının hayatının önemli bir bölümünü tüketebileceğini söyleyen Watts, "Nasıl olur da bunun üzerine hikaye yazmaya değmez?" diyerek ekledi:

Bu dönemde bir kadının hayatında pek çok şey olabilir: Yaşlı ebeveynlere bakmak, dağılan bir yuva, boşanma, kariyer değişikliği, işe geri dönüş. Hepsi anlamlı ve zengin hikaye anlatımı için harika malzemeler.

Naomi Watts, henüz 36 yaşındayken menopoza girmiş ve o dönemde insanlar bu konuda daha fazla açık olabilseydi kendisini bu kadar yalnız hissetmeyeceğini söylemişti.

Watts ve Billy Crudup, 2017 yapımı Netflix dizisi Gypsy'nin setinde tanışmıştı. İkili, aktrisin 11 yıllık partneri ve iki oğlunun babası oyuncu Liev Schreiber'den ayrılmasından bir yıl sonra ilişki yaşamaya başlamıştı.


Independent Türkçe, Daily Mail, Hello! 

DAHA FAZLA HABER OKU