Oppenheimer'ın başrol oyuncusu seks sahnelerini savundu: "Gereksiz değil mükemmel"

47 yaşındaki Cillian Murphy ve 27 yaşındaki Florence Pugh arasındaki yaş farkı da tartışma yaratmıştı

Oppenheimer 21 Temmuz'da, Greta Gerwig'in filmi Barbie'yle aynı gün gösterime girdi (Universal)

Cillian Murphy'nin başrolde yer aldığı merakla beklenen Oppenheimer, sonunda vizyona girdi. Filmin gösterime girmesiyle Florence Pugh ve Murphy arasındaki sevişme sahneleri de gündeme oturdu.

Murphy, Pugh'yla çektikleri seks sahneleri hakkında konuştu ve bunların "gereksiz olmadığını" vurguladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

47 yaşındaki İrlandalı aktör filmin baş karakteri, bilim adamı J. Robert Oppenheimer'ı, 27 yaşındaki Florence Pugh ise psikiyatrist ve Komünist Parti üyesi Jean Tatlock'u canlandırıyor.

Tatlock ve Oppenheimer, fizikçinin Katherine Oppenheimer'la evliliğinden önce ilişki yaşamaya başlamıştı. İkilinin ilişkisi, evlilik süresince de devam etmişti.

Sydney Morning Herald'a konuşan Murphy, Pugh'nun filmdeki rolü nispeten kısa olsa da, sevişme sahnelerine ihtiyaç duyulduğu ve bunların "çok güçlü" olduğu konusunda ısrar etti.

O sahneler kasıtlı yazıldı. Nolan, o sahnelerin filme verim kazandıracağını biliyordu.

Seks sahnelerinin çok güçlü ve etkileyici olduğunu vurgulayan Murphy, sözlerini şöyle sürdürdü:

Ve gereksiz değil, mükemmeller. Florence muhteşem.

Peaky Blinders'ın yıldızı, rol arkadaşı Pugh'yu "olağanüstü" diye nitelendirerek övmeye devam etti. Murphy, bir süredir 27 yaşındaki oyuncunun çalışmalarının hayranı olduğunu da sözlerine ekledi.

Florence'ın çalışmalarını Lady Macbeth'ten beri seviyorum ve onun olağanüstü olduğunu düşünüyorum. Kişilik olarak ve ekranda şaşırtıcı bir varlığı var. Oppenheimer'da rolün büyüklüğüne göre yarattığı etki son derece yıkıcı.

Christopher Nolan, yeni filmi Oppenheimer için ilk kez seks sahneleri çektiğini ve bunu yaparken "olması gerektiği gibi gergin ve dikkatli" olduğunu ifade etmişti.

Oscar adayı yönetmen, bu sahnelerin Oppenheimer ve Tatlock arasındaki ilişkinin anlatılmasında "önemli bir rol oynadığını" söylemişti.


Independent Türkçe, Daily Mail, Sydney Morning Herald

DAHA FAZLA HABER OKU