Gladyatör 2'nin yıldızı rolü için güçleniyor: Hayranları şaşırdı

"Tepki yok. Nutkum tutuldu. Biraz şoke oldum!"

Russell Crowe'u yıldız haline getiren Gladyatör, dünya çapında 500 milyon dolardan fazla gişe hasılatı elde etmişti (Universal/Instagram)

Ridley Scott'ın 2000 yapımı unutulmaz filmi Gladyatör'ün devamının çekileceği haberi sinemaseverleri heyecanlandırmıştı. Görünüşe göre film için heyecanlanan sadece sinema meraklıları değil. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmin kadrosuna katıldığı açıklanan İrlandalı oyuncu Paul Mescal, merakla beklenen devam filmi için son derece heyecanlı ve hız kesmeden hazırlık yapıyor.

Normal People ve Güneş Sonrası'yla (Aftersun) çıkış yapan Mescal, Gladyatör 2'yle şimdiye kadarki en büyük rolüne hazırlanıyor. 12 yaşındaki oyuncu, Güneş Sonrası'ndaki performansıyla geçen yıl En İyi Erkek Oyuncu dalında Akademi Ödülü adaylığı kazanmıştı.

Ridley Scott'ın 2000 yılında En İyi Film ödülünü kazanan filminin devamında Mescal, daha önce Spencer Treat Clark tarafından canlandırılan Lucius rolünü oynayacak. Devam filminin yıldızlarla dolu kadrosunda Denzel Washington, Joseph Quinn, Fred Hechinger ve Pedro Pascal da yer alıyor.

Paul Mescal'ın fotoğraflarını paylaşan paulmescalpics adlı Instagram sayfasında Mescal'ın Gladyatör'ün devam filmi için sıkı bir antrenman yaptığı görülüyor. 


Mescal'ın hayranları, oyuncunun formda görüntüsü karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi ve videoyu yorum yağmuruna tuttu:

Tepki yok. Nutkum tutuldu. Biraz şoke oldum!

Bir diğer hayranıysa Mescal için İrlanda'ya minnet duyduğunu belirtti:

Teşekkürler İrlanda!

Gladyatör 2'nin çekimleri bu ay Fas'ta başladı ve prodüksiyonun Malta'ya taşınması planlanıyordu. Ancak çekimlerden kısa süre sonra sette yaşanan kaza nedeniyle çekimlere ara verildi.

Paul Mescal'la Pedro Pascal'ın henüz kostümlü herhangi bir görüntüsü veya fotoğrafı bulunmuyor.

Paramount Pictures’tan yapılan açıklamaya göre filmin 22 Kasım 2024’te gösterime girmesi planlanıyor.


Independent Türkçe, Screenrant, Metro

DAHA FAZLA HABER OKU