Habertürk yazarı: Lütfen astrologlar siyaset yorumlamasın

Esin Övet köşe yazısında “İnsanımızın en sevdiği şey aşk-meşk ve haliyle kadın-erkek işleri. Bence astrologlar bu işlerle ilgilensin” diye yazdı

Fotoğraf: Pixabay

Habertürk yazarı Esin Övet, son bir-iki ayda astrologlardan ciddi oranda sıkıldığını belirterek, “Herkesin siyaset konuşamayacağı gibi herkesin de astrologluk işine soyunamayacağını düşünüyorum” dedi.

Övet, Habertürk’teki yazısında “Lütfen bu konuda da işi bilenlere bırakın. Bakın benim de, sevdiğim ve gerçekten takip ettiğim üç-beş kişi var. En başta Hande Kazanova, Aygül Aydın, Zeynep Turan gibi şahane kadınlar geliyor. İşlerinin hakkını veriyor kimseyi gaza getirmiyorlar. Özellikle bazıları, ‘O gidecek, bu kalacak’, tadında konuşmalar yapıyor. Yapmayın insanlar etkileniyor. Ve lütfen sizler de bu tipleri izlemeyin, dinlemeyin” görüşünü paylaştı.

 “Siz aşk-meşk işleri ile ilgilenin”

“İnsanımızın en sevdiği şey aşk-meşk ve haliyle kadın-erkek işleri. Bence astrologlar bu işlerle ilgilensin. Siyasetten elini eteğini çeksin” diyen Övet şöyle devam etti:

Çünkü bizim insanımız etkileniyor. Ki düşünün bir astrolog ‘Eski sevgilin ya da kocan eve dönecek’ desin inanıyor. Ekranlarda da izliyoruz haliyle. Gerçekten bakın astrologlara sesleniyorum. Şu 15 gün siyaset yorumlamayın. Bırakın Allah aşkına yeter. İnsanları etkilemeyin. Bırakın siz burçlar, aşk, meşk olaylarından devam edin.

 

Habertürk

DAHA FAZLA HABER OKU