Kılıçdaroğlu: Kim terör örgütlerinin yanında durursa Allah belasını versin

Millet İttifakı Adayı Kılıçdaroğlu, "Kim terör örgütlerinin yanında durursa, kim onlarla beraber olursa, kim onların ayağına hakimi savcıyı gönderirse Allah belasını versin" diye konuştu

Fotoğraf: CHP

Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Niğde'de Millet Buluşması'nda halka seslendi.

Konuşmasında 418 milyar dolar tartışmasına değinen Kılıçdaroğlu "Bir yılda 418 milyar doları nasıl hiç ettiklerini, mal varlıklarını yurtdışına nasıl kaçırdıklarını biliyorum" ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Devlet bir kişinin dudağının arasına teslim edilemez. Adalet sadece mahkeme salonlarında olamaz.

Hiçbir çifti ve üretici asla zarar etmeyecek. Havza bazlı planlama getireceğiz. Maliyet artı makul kart, eşittir taban fiyat olacak. Ne zaman makul karın altına düşerse devlet olarak biz karşılayacağız. Çiftçiyi toprağa küstürmeyecek. Köylerimiz boşalıyor ama onlarda tık yok. Köylerde çalışan bütün kadınlar ve gençlerin sosyal güvenlik primini ödeyeceğiz. Üreten her kadın ve genç zamanı geldiğinde emekli olacak, kimseye muhtaç olmayacak.

"Adalet olmayınca olmuyor"

Adalet Yürüyüşü'nü hatırlatan Kılıçdaroğlu "Adalet için 450 kilometre yürüdüm. Bu ülkeye adalet lazım. İranlı bilgin Sadi ne demiş: Adalet olmayınca olmuyor! Dünyanın bütün nehirleri adalete susamış insanların, susuzluğunu bitirmeye yetmez" diye konuştu.

Kendilerine yöneltilen suçlamalara da tepki gösteren Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

Kim terör örgütlerinin yanında durursa, kim onlarla beraber olursa, kim onların ayağına hakimi savcıyı gönderirse Allah belasını versin.     

 

 

 

Ayrıntılar geliyor...

DAHA FAZLA HABER OKU