BTS üyesi J-Hope'tan asker tıraşlı paylaşım

"Gideceğim ve sağ salim döneceğim"

J-Hope'un asıl adı Jung Ho-seok (Yonhap)

Dünyaca ünlü K-Pop grubu BTS'in üyeleri bir bir askere gidiyor. Jin'in ardından J-Hope, bugün zorunlu askerlik hizmetine başlıyor.

29 yaşındaki şarkıcı, asker tıraşlı halini dün hayranlarıyla paylaştı.BTS hayranlarının kullandığı topluluk platformu Weverse'teki gönderisinde J-Hope şöyle yazdı:

Sizi seviyorum ARMY. Gideceğim ve sağ salim döneceğim.

Fotoğrafa binlerce yorum atan BTS hayranları, grubun verdiği aradan duydukları üzüntüyü dile getirdi. Bir sosyal medya kullanıcısı "Dikkat et ve sağlıklı kal. ARMY sevdiğiniz ve keyif aldığınız şeyleri yayınlayıp destekleyerek pozitif kalmanız için elinden geleni yapacak. Lütfen Jin'e bizden selam söyle. Sizi özleyeceğiz" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir başka BTS hayranıysa "Saç sana yakışmış. Ülkeye hizmet ederkenki sadakatin, onurun ve görev bilincin sebebiyle seni saygıyla selamlıyorum" ifadesini kullandı.

Askere aralık 2022'de giden Jin ise J-Hope'un askere gitmesine bir gün kalmasına göndermeye yaparak gönderilerinden birine "D-1♡" yazdı.

Güney Kore resmi haber ajansı Yonhap, J-Hope'un 5 haftalık temel eğitim için Gangwon'daki askeri eğitim kampına gittiğini bildirdi.

J-Hope, cuma yaptığı son canlı yayında hayranlarına şöyle demişti:

Endişelenmeyin çünkü sağ salim döneceğim. Geçen hafta 'Ben ne yapacağım?' duygusuna kapılmıştı. Ama şimdi o kadar iyiyim ki böyle hissetmenin sorun olup olmadığını merak ediyorum.

7 kişiden oluşan BTS, önce Asya'dan ABD ve Avrupa'ya yayılan K-Pop akımının en popüler temsilcilerinden. 

Güney Kore'nin kanunları gereği askerlik yaşı gelen grup üyelerinin zorunlu görevlerine gitmeye başlamasıyla BTS, geçen sene birlikte son konserini vermişti.

Grup üyeleri, 2025'e kadar müzik çalışmalarına bireysel devam edeceklerini duyurmuştu.

 

Independent Türkçe, AFP, The Korea Times

DAHA FAZLA HABER OKU