Lil Nas X'in "altın" kıyafetini Met Gala çalışanlarından biri eve götürmüş

Amerikalı şarkıcının altın rengi kıyafeti büyük tartışma yaratmıştı

Kıyafetin başına gelenler hem Lil Nas X'i hem de sosyal medya kullanıcılarını şaşırttı (Fotoğraflar: Twitter/@JustLike_Jake - AFP)

Lil Nas X'in 2021'deki Met Gala etkinliğinde giydiği Versace tasarımı altın rengi takımı çalışanlardan birinin o gece evine götürdüğü ortaya çıktı. Bahsi geçen hikaye sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kıyafetin başına gelenlerin anlatıldığı Twitter paylaşımı 220 binden fazla beğeni aldı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

ABD'nin New York kentindeki Metropolitan Sanat Müzesi'nde düzenlenen etkinlikte Lil Nas X'in kıyafeti büyük tartışma yaratmıştı. 

Söz konusu çalışanın ev arkadaşı Twitter'da yaptığı paylaşımda kıyafetle fotoğrafını paylaşarak, "Bunu yayımlamama izin verilmedi çünkü oda arkadaşımın başını belaya sokabilirdi ama yeterince zaman geçti ve artık umursamıyor" ifadelerini kullandı ve şunları ekledi:

Geçen yılki galada çalıştı ve rahat bir şekilde eve Lil Nas X'in kıyafetiyle geldi ve biz de onu beğendik ve evimizde tuttuk. Kıyafeti ara sıra giydik.

 

 

Twitter kullanıcısı daha sonra paylaşımına şunları ekledi:

Ahahah açıklığa kavuşturmak için yazıyorum: Tutması için kıyafet oda arkadaşıma verildi ve onu almak için kimse geri gelmedi. Kıyafeti eve getirdi ve bizde olduğunu bildirmek için onlara ulaştık ve yaklaşık bir hafta sonra Versace'den biri gelip onu aldı.

Kendisi de gey olan 23 yaşındaki rapçi tweet'i alıntıladı ve, "Eşcinselleri sevmiyorum" diyerek takipçilerini kahkahaya boğdu. 

 

 

Olaya dair paylaşım yapanlardan biri, "Bu duyduğum en çılgınca hikaye" ifadelerini kullandı. Bir diğeriyse, "Nasıl kokuyordu? Bir arkadaşım için soruyorum" dedi. 

Bir başka kullanıcıysa, "Umarım onu geri almasına izin vermişlerdir" diye yazdı. Şaşkınlığını dile getiren bir diğeriyse, "Aman Tanrım!" dedi. 

 

 

14 Eylül 2021'de düzenlenen etkinlikte Lil Nas X üç kıyafeti üst üste giymişti. 

 

Independent Türkçe, Metro, Galaxyconcerns

DAHA FAZLA HABER OKU