İBB Sözcüsü Ongun: Tatilim ile ilgili bazı meblağlar söylendi; hepsi yalan

Ongun, İstanbul’da yoğun kar yağışı sırasında gittiği tatile ilişkin açıklama yaptı; kişisel bilgilerinin ifşa edildiğini söyledi

Fotoğraf: TELE 1

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, İstanbul’da yoğun kar yağışı sırasında tatilde olduğu eleştirilerine, “Benim yurtdışı seyahatim daha önceden planlandı. Aylar öncesinden karın yağacağını bilemezdim. Benim yurtdışıma gittiğimi troller deşifre etti. THY ile uçmak benim hata oldu. Benim tatilim ile ilgili bazı meblağlar söylendi. Ama bunların hepsi yalan” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ongun, TELE 1!de Enver Aysever’in konuğu oldu; kar yağışı sırasında gittiği tatili, İBB’deki tartışmaları değerlendirdi.

Ongun’un açıklamalarından satır başları ise şu şekilde:

Benim yurtdışı seyahatim daha önceden planlandı. Aylar öncesinden karın yağacağını bilemezdim. Benim yurtdışıma gittiğimi troller deşifre etti. THY ile uçmak benim hata oldu. Benim tatilim ile ilgili bazı meblağlar söylendi. Ama bunların hepsi yalan. Ben hesabımı belediye başkanına verdim. Devletin müfettişleri de sorsa hesap veririm. Benim tatilimin ne önemi var? Bilgileri hatalı. Ben Cenevre’de değildim.

 

TELE 1

DAHA FAZLA HABER OKU