Malaga, seks kaseti ortaya çıkan Victor Sanchez’e kapıyı gösterdi

Teknik direktör görüntülerin şantaj amacıyla çekildiğini iddia ederken, İspanyol polisi videonun internette yasadışı paylaşılmasıyla suçlanan bir kişiyi gözaltına aldı

İspanyol takımı, video skandalı nedeniyle kulübün ciddi derecede zarar gördüğünü belirterek Sanchez'le yollarını ayırdı (AFP)

İspanyol futbol kulübü Malaga, Teknik Direktör Victor Sanhez’e ait olduğu belirtilen bir seks kasetinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından nihai kararını verdi.

Yapılan açıklamada, “Malaga, Vicor Sanchez del Amo’yu disiplin suçlarından gönderme kararı almıştır” ifadeleri yer aldı.

Olayın takıma ciddi derecede zarar verdiğinin belirtildiği açıklamada, “Malaga bu kararı, spor dışı hadiselerin kulübe verdiği büyük hasarı göz önüne bulundurarak almıştır. Amacımız bu durumun takım ve tüm Malaga camiası üzerindeki etkisini en aza indirmektir” değerlendirmesi yapıldı.

Kulüp, tartışmalara yol açan görüntülerin yayılmasının ardından 4 gün önce Sanchez’in görevini askıya aldıklarını bildirmişti.

43 yaşındaki eski orta saha oyuncusu Sanchez ise cuma günü verdiği bir röportajda, taciz ve şantaj kurbanı olduğunu belirtmiş, rızası dışında filme alındığını ve bu görüntülerin paylaşıldığını öne sürerek “Burada mağdur olan benim. Şantaj kurbanıyım ancak cesurum ve yoluma devam edeceğim” diye konuşmuştu.

Bu arada Reuters’ın haberine göre İspanya polisi, 41 yaşındaki bir erkeğin, söz konusu video kaydını yasadışı olarak internette paylaşmak suçundan cuma günü gözaltına alındığını ve sorgusunun ardından serbest bırakıldığını bildirdi.

Polis ayrıca, Malaga’nın yollarını ayırdığı teknik adamın ortaya attığı şantaj iddialarının da soruşturulmakta olduğunu ifade etti.

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU