15 yaşındaki Filistinli Kudüs yakınlarında bıçaklı saldırı düzenledi

Saldırıda 2 İsrailli hafif yaralandı. 15 yaşındaki Filistinli saldırgan ise İsrail güvenlik güçleri tarafından öldürüldü

İsrail güçleri Kudüs yakınlarındaki bir kontrol noktasında meydana gelen saldırı mahallinde inceleme yapıyor / Fotoğraf: Reuters

Kudüs bölgesinde tünel kontrol noktası yakınındaki otoyolda düzenlenen bıçaklı saldırıda iki İsrailli hafif yaralanırken, İsrail güvenlik güçleri 15 yaşındaki saldırganı vurarak öldürdü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İsrail ambulans servisi Magen David Adom, bu sabah Kudüs bölgesindeki bir askeri kontrol noktasında düzenlenen bıçaklı saldırıda iki İsrail vatandaşının hafif yaralandığını duyurdu.

Şarku’l Avsat’ın Arap Dünyası Haber Ajansı’ndan (AWP) aktardığına göre Magen David Adom tarafından yapılan açıklamada, acil sağlık ekiplerinin, durumu hafif ila orta derecede olan yaralıları tedavi etmek için çalıştığı ifade edildi.

İsrail polisi, saldırıyı gerçekleştiren kişinin güvenlik güçleri tarafından ‘etkisiz hale getirildiği’ bilgisini verdi.

Polise göre, 15 yaşındaki Filistinli saldırgan, bisikleti ile otoyoldaki güvenlik kontrol noktasına ulaştıktan sonra bıçağını çıkardı ve kendisine ateş açan güvenlik güçlerine saldırmaya başladı.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

 

Şarku'l Avsat'ın haberlerine ulaşmak için tıklayın

DAHA FAZLA HABER OKU