Öldüğünü LinkedIn'den ilan etti

Leedsli İK uzmanı, safra yolu kanserinin nadir ve agresif bir türünden muzdarip olduğunu söyledi

Daniella Thackray, kanserden hayatını kaybettikten sonra ailesi onun adına son bir mesaj yayımladı (Facebook/Daniella Thackray)

25 yaşındaki Britanyalı kadın, nişanlısına "hayatın tadını çıkar" çağrısında bulunurken, önceden yazılmış son bir mesajla kanserden hayatını kaybettiğini LinkedIn'de duyurdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Leeds'te insan kaynakları uzmanı olarak çalışan 25 yaşındaki Daniella Thackray, sevdiklerine gönderdiği son mesajında kolanjiokarsinom diye bilinen safra yolu kanserinin nadir ve agresif bir türünden muzdarip olduğunu söyledi.

Geçen cuma LinkedIn'de yayımlanan gönderi, "Eğer bunu okuyorsanız, bilin ki kanserle olan savaşımı kaybettim ve ailem benim adıma son mesajımı yayımlıyor" diye başladı.

Genç kadın, "Bununla birlikte, başımıza gelenleri kontrol edemesek de vereceğimiz tepkileri kontrol edebiliriz. Bu kadar yıkılmış olmama rağmen yavaş yavaş kaybettiğim hayatımın yasını tutmamayı, bunun yerine kalan her anın tadını çıkarmayı seçtim" diye yazdı.

O zamandan beri 38 binden fazla beğeni ve yaklaşık 3 bin yorum alan gönderide, "Hayatımı SEVİYORDUM" dedi. "Başardığım her şey istediğim şeylerdi. İşimi, nişanlımı, ailemi, arkadaşlarımı ve köpeğimi, satın alacağımız evi ve kendimiz için birlikte kurduğumuz geleceği seviyordum" diye yazdı.

Gönderiye, köpeği (tüylü bebeği) Leo'yla bir plajda çekilmiş siyah beyaz fotoğrafı eşlik ediyordu. Leo'ya "en karanlık günlerini aydınlatmasını" sağladığı için teşekkür etti.

Gönderi, Winnie the Pooh'dan dokunaklı bir alıntıyla sona erdi.

Eğer birlikte olmadığımız bir yarın olursa, her zaman hatırlaman gereken bir şey var. İnandığından daha cesur, göründüğünden daha güçlü ve düşündüğünden daha zekisin. Ama en önemli şey, ayrı olsak bile... Ben her zaman seninle olacağım.

Partneri Tom'a bir övgüde bulunarak şöyle dedi:

Seni seviyorum ve her zaman seveceğim. Beni desteklediğin ve hayatıma bu kadar çok sevgiyle mutluluk kattığın için teşekkür ederim. Şimdi hayatının tadını çıkar, bunu hak ediyorsun.

Thackray yaklaşık 7 ay önce, karaciğer rezeksiyonu ve safra kesesi ameliyatından sonra kanseri hakkında ilk kez paylaşımda bulunmuştu. "Birçok kişi için sağlık ve iyilik halinin işyerinde gündeme getirilmesi zor bir konu olabileceğini biliyorum ancak kanser yolculuğumda bana bugüne kadar verdikleri destek için ekibime ne kadar teşekkür etsem azdır" diye yazmış ve hastane odasından fotoğraflarını paylaşmıştı.

Ulusal Kanser Enstitüsü'ne göre kolanjiyokarsinom, "dünya çapında ortalama 100 bin kişide yaklaşık 6 kişiyi etkileyen" nadir bir safra yolu kanseri türü.

Başlangıçta çoğu kişide herhangi bir belirti görülmezken, tümör büyüdükçe belirtiler arasında ciltte ve gözlerde sararma (sarılık), kaşıntı, istem dışı kilo kaybı ve karın ağrısı yer alabiliyor.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU