Popun efsane ismi, kanser teşhisini öğrenince hissettiklerini paylaştı

Coldplay duayen sanatçıya parça adamıştı

Minogue'un kariyerinde aldığı ödüller arasında iki Grammy, üç Brit ve 18 ARIA Müzik Ödülü var (Reuters)

Pop müziğin efsanevi ismi Kylie Minogue, kanser teşhisini öğrendiğinde neler hissettiğini paylaştı. 

Paris Hilton'ın "I am Paris" podcast'ine konuk olan Minogue, kendisine 2005'te göğüs kanseri teşhisi konduğunda "dünyadan koptuğunu" söyledi.

Çarşamba günü yayımlanan söyleşide 55 yaşındaki sanatçı, Birleşik Krallık'ın Somerset bölgesinde yapılan Glastonbury festivalinde ana sahnede düzenleyeceği konseri de iptal etmek zorunda kaldığını belirtti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Avustralyalı pop yıldızı, "2005'te festivalde ana sahnede konser vermem gerekiyordu fakat meme kanseri teşhisim kondu, bambaşka bir dünyadaydım" dedi. 

Dünyanın en büyük açık hava festivaline katılamadığı için çok üzüldüğünü belirten Minogue, Britanyalı rock grubu Coldplay'in kendisine adadığı parçayı çaldığı görüntüleri televizyondan izlediğini söyledi. 

Coldplay, Minogue'un konserini iptal etmesinin ardından sanatçının "Can't Get You Out of My Head" parçasını yorumlamıştı.

Minogue, "O yıl Glastonbury'yi izlediğimi, Coldplay'in bana ithafen bir parça çaldığını hatırlıyorum. Her açıdan çok uzaktaydım. Kendimi dünyadan, bedenimden ve o andan uzaklaşmış hissediyordum" dedi.

Duayen sanatçı, kanser teşhisinin ardından ameliyata girmiş ve 8 ay boyunca kemoterapi tedavisi görmüştü. Pop yıldızı sonraki yıl yaptırdığı tahlillerin ardından tedavinin başarılı olduğunu duyurmuştu.

Minogue, 2005'te kaçırdığı konserin telafisiniyse 2019'da yapmıştı. Glastonbury'de hayranlarıyla buluşmanın mutluluk verici olduğunu belirten Minogue, "Bu benim için inanılmaz duygulandırıcı bir andı" ifadelerini kullandı.


Independent Türkçe, Telegraph

DAHA FAZLA HABER OKU