Ünlü yönetmen, Amber Heard'ün neden sevilmediğini anlamadığını söyledi

Justice League: Adalet Birliği'nin yönetmeni "Başkaları ondan hoşlanmıyorsa ne diyebilirim bilmiyorum" dedi

Yönetmen Zack Snyder, Amber Heard'ün eski eşi Johnny Depp'le girdiği ve kamuoyunda ses getiren mahkeme savaşlarından bu yana aktrisin internette maruz kaldığı tacizi anlamadığını söyledi.

The Hollywood Reporter'a konuşan Snyder, "Hiç anlamıyorum" dedi.

Başkaları ondan hoşlanmıyorsa ne diyebilirim bilmiyorum. Onunla bir saniye bile düşünmeden çalışırım.

Snyder'ın 2017 yapımı Justice League: Adalet Birliği'nde kendisine rol vermesiyle Heard, DC Evreni'nde ilk kez görünmüştü.

2018 yapımı Aquaman'de Mera rolünü yeniden canlandıran Heard, bu aralıkta gösterime girecek Aquaman ve Kayıp Krallık'ta (Aquaman and the Lost Kingdom) bir kez daha izleyici karşısına çıkacak.

2013'te çıkan Çelik Adam'la (Man of Steel) 2016 yapımı Batman ve Superman: Adaletin Şafağı'nı (Batman v Superman: Dawn of Justice) da yöneten Snyder, gelecekte DC'ye dönmek gibi bir planı olmadığını da sözlerine ekledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yönetmen, geri dönmesi yönünde aklını çelebilecek tek projenin Frank Miller'ın 1986'ta yayımlanan çizgi roman serisi Kara Şövalye Dönüyor'un (Dark Knight Returns) uyarlaması olabileceğini ama bunun da "çizgi romana sadık bir temsil" olması halinde gerçekleşebileceğini açıkladı.
 

Aquaman
Jason Momoa (solda) ve Amber Heard, Aquaman ve Kayıp Krallık'ta​​​​​​​ (Warner Bros)


Aquaman ve Kayıp Krallık'ın yönetmeni James Wan geçen ay, filmin yeniden çekimleri etrafında dönen yanlış "anlatı" hakkında konuşmuştu.

Filmin çalkantılı bir yapım sürecinin ortasında kapsamlı bir yeniden çekim sürecinden geçtiği yönündeki haberlere yanıt veren Wan, Empire dergisine "[Yeniden çekimlere] muhtemelen 7 ya da 8 gün ayırdık ki bu boyutta bir film için bu hiçbir şey değil" demişti.

Yalnızca ilk çekimi bitirdikten sonra oyuncularınızı geri getirmek çok zor olduğu için bu yayıldı.

2018 yapımı korku filmi Dehşetin Yüzü'nde (The Nun) yaptığı daha önceki çalışmasına da dikkat çeken Wan, bu filmde de ciddi miktarda yeniden çekim görüntüsünün yapım sürecinin sonlarına doğru eklendiğini söylemişti. Yönetmen "Yeniden çekimlerden koca bir seri çıkardım" demişti.

Ben 'Bu film ilk gün planladığım gibi olmak zorunda' diyen biri değilim. Bu zihniyete saplanıp kalırsanız sanatınız asla organik olmaz.

Filmin gösterime girmesi pandeminin yanı sıra DC Studios'taki yönetim değişikliği sonucu ertelenmişti. Ekim 2022'de, The Suicide Squad: İntihar Timi'nin yönetmeni James Gunn ve yapımcı Peter Safran, tüm DC serisinin yeniden başlatılmasını denetlemek üzere görevlendirilmişti.

Öte yandan Wan, yeniden çekim haberleri ve stüdyo müdahalesi iddialarını savuşturmuştu.

Yönetmen, "Şüphesiz etrafımdaki tüm bu gürültüyle başa çıkmak için daha Zen olmayı öğrenmem gerekti" demişti.

Ben epey mahrem yaşayan biriyim. Sosyal medyaya girip kavga etmiyorum ama bu zor bir şey çünkü gerçek olmayan bir anlatı ortaya çıktı.

Gürültü hakkında yazmak eğlenceli ve tıklanıyor ama toplum gerçeği bilmiyor.

Aquaman ve Kayıp Krallık, 22 Aralık'ta sinemalarda vizyona girecek.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU