Elon Musk'ın Amber Heard için "tehdit mektubu" gönderdiği ortaya çıktı

Heard, "Aquaman 2'de kalmak için çok mücadele ettim" demişti

Aquaman 2'nin başrolü Heard'le teknoloji milyarderi Musk'ın ilişkisi bir yıl kadar sürmüştü (Warner Bros/Instagram)

Amber Heard'ün 2018'in gişe canavarı Aquaman'in devamı için Mera rolünü yeniden canlandırmasının nedeni Elon Musk olabilir.

İlk film dünya çapında 1 milyar doların üzerinde gişe hasılatı elde ederek büyük bir başarı yakalamıştı. 

Ancak Heard'ün aralıkta gösterime girecek Aquaman ve Kayıp Krallık (Aquaman and the Lost Kingdom) için geri dönmesi, eski eşi Johnny Depp'e karşı açtığı ve büyük yankı uyandıran hakaret davasının ardından sorgulanmaya başlamıştı.

"Beni filme dahil etmek istemediler"

37 yaşındaki Heard, Mayıs 2022'deki duruşma sırasında tanık kürsüsündeyken "Filmde kalmak için gerçekten çok mücadele ettim. Beni filme dahil etmek istemediler" demişti.

Ancak Variety'nin bildirdiğine göre Warner Bros, film 2018'de vizyona girdikten sonra, yani hakaret davasından yıllar önce Heard'ü devam filminin dışında bırakıp bırakmamayı tartışmaya başlamış.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Variety muhabiri Tatiana Siegel'e konuşan kaynaklar, yönetmen James Wan ve stüdyonun, Heard'ü filme adını veren süper kahramanı canlandıran Jason Momoa'yla kimyalarının uyuşmaması nedeniyle kadrodan çıkarmak istediklerini söyledi. Hatta Heard'ün avukatı Karl Austen'a bir mektup göndererek kararı bildirdikleri belirtildi.

Nihayetinde stüdyo Heard'ü kadrodan çıkarmadı çünkü Elon Musk devreye girdi.

"Yakıp kül etmekle" tehdit etmiş

Konuyla ilgili bilgi sahibi bir kaynak Variety'ye yaptığı açıklamada, "Musk, dava avukatlarından birine, aktrisin devam filminde rol almaması halinde Warner Bros'a 'stüdyoyu yakıp kül etmekle' tehdit eden bir mektup göndertti" dedi.

52 yaşındaki Musk ve Heard 2016'da, Heard halen Depp'le evliyken tanışmıştı. Heard, Depp'ten boşandıktan kısa bir süre sonra, 2017'de çıkmaya başladıklarını açıkladılar. Depp, Heard'ü kendisini Musk'la aldatmakla suçlamış ancak aktris bu iddiayı reddetmişti.

Depp'in 2020'de Britanya'nın bulvar gazetelerinden The Sun'a açtığı iftira davası sırasında mahkemede okunan metinlere göre, ilişkileri sırasında Musk, Heard için "7/24 güvenlik ayarlamayı" teklif etmişti.

Heard'ün adına bağış yapmıştı

Bir tanığın hakaret davası sırasında söylediğine göre Musk, ayrıca Heard'ün adına bir çocuk sanat programına 250 bin dolar bağışlamıştı.

Heard, Tesla CEO'sunun gerçek adı Claire Boucher olan şarkıcı Grimes'la çıkmaya başladığı 2018'e kadar Musk'la inişli çıkışlı bir ilişki yaşamıştı.

Milyarder hakkında yakın zamanda yayımlanan bir biyografi, Heard'le ilişkisine ışık tutmuştu.

"Tüm gece kavga ederlerdi"

Yazarı Walter Isaacson, geçen ay Kara Swisher'a konuşarak, "Heard'le ilişkisi kadar hiçbir şeyin Musk'ı incitmediğini" söylemişti.

Isaacson kitabında, Heard ve Musk arasındaki bazı hararetli kavgalarla ilgili detay vermişti. 

O ve Musk, bütün gece kavga ederlerdi ve Musk öğleden sonraya kadar kalkamazdı.


Independent Türkçe, Insider, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU