Şeytan'ın devam filminin yapımcısı "ölümüne korktuğu şeyi" açıkladı

Filmin vizyon tarihi ünlü şarkıcı yüzünden 13 Ekim'den 6 Ekim'e kaydırılmıştı

Şeytan serisinin 6. filmi olan Exorcist: İnançlı'nın yönetmenliğini David Gordon Green üstleniyor (Universal Pictures)

Exorcist: İnançlı'nın (The Exorcist: Believer) yapımcısı Jason Blum, Taylor Swift'in Eras Turnesi belgeseliyle yarışmak zorunda kalmamak için filmin vizyon tarihini öne alma kararı hakkında konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Merakla beklenen korku filmi başlangıçta 13 Ekim Cuma günü gösterime girecekti ancak 33 yaşındaki Swift'in belgeseliyle aynı tarihte yayımlamayı planladığını açıklamasının ardından Exorcist: İnançlı'nın vizyon tarihi 6 Ekim'e kaydırıldı.

Jason Blum, Entertainment Weekly'ye verdiği röportajda şunları söyledi: 

Beni ölümüne korkutan tek şey Taylor Swift!

"Ekimde ayın 13'üne denk gelen harika cuma vardı, ki bu bir korku filmini vizyona sokmak için en iyi gün" diyen Blumhouse Productions CEO'su, sözlerini şöyle sürdürdü:

Açıkçası, o tarihi değiştirmek zorunda kaldık ve Taylor Swift'e boyun eğdik.

Vizyon gününün geri alınmasına Twitter'dan tepki veren Blum, şaka yollu bir şekilde tarih değişikliğinden Swift'in filmini sorumlu tutmuş ve "Bak bana ne yaptırdın!" diye yazmıştı.

Jason Blum, tweet'ine bir de #taylorwins (Taylor kazandı) hashtag'ini eklemişti. Amerikalı şarkıcı, korku filminin vizyon değişikliği hakkında henüz bir yorum yapmadı.

Exorcist: İnançlı'da Lidya Jewett ve Olivia O'Neill, şeytanın ele geçirdiği iki çocuğu canlandırıyor. Oscar ödüllü Ellen Burstyn, William Friedkin'in 1973 yapımı Şeytan (The Exorcist) filminden bu yana Chris MacNeil rolünü ilk kez canlandırıyor. 


Independent Türkçe, Daily Mail, Entertainment Weekly

DAHA FAZLA HABER OKU