Oscarlı yıldız hayatındaki "dönüm noktasını" açıkladı

"5 yıl oldu"

Anne Hathaway, Sefiller'le (Les Miserables) kazandığı Oscar sonrasında kamuoyu kendisine cephe aldığında kariyerini Christopher Nolan'ın kurtardığını söylemişti (Reuters)

2018'de yaşadığı akşamdan kalmalık sonrasında içkiye ilgisini kaybeden Anne Hathaway yeni röportajında da 5 yıldır bir damla içki içmediğini açıkladı.

Hathaway alkolü bırakma kararını 2019'da Ellen DeGeneres Show'a katıldığında kamuoyuyla ilk kez paylaşırken küçük oğluyla arasına engel koymamak istediğini vurgulamıştı.

New York Times'a verdiği yeni röportajda Hathaway, sağlığı ve 40'lı yaşlarda olmasıyla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

"Dönüm noktası olarak tanımladığım pek çok başka şey var" diyerek söze başlayan aktris, şöyle dedi:

Normalde bunun hakkında konuşmam ama 5 yılı aşkın bir süredir içki içmiyorum. Bu bana bir dönüm noktası gibi geliyor. 40 yaş bir hediye gibi. İşin aslı, bazı şeyleri 'orta yaşla' özdeşleştirmekte tereddüt ediyorum çünkü anlamlara dair çok titiz olabiliyorum. Mesela bugün bana bir araba çarpabilir. Bunun orta yaş olup olmadığını bilmiyoruz. Hiçbir şey bilmiyoruz.

Meşhur seriye üçüncü film geliyor

41 yaşındaki oyuncu geniş kapsamlı röportajda, kendisini dünyaya tanıtan Acemi Prenses'in (The Princess Diaries) üçüncü bölümünün halen çekilebileceğini de söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kendisine "Acemi Prenses 3'le ilgili bir şeyler hazırlanıyor mu?" diye sorulduğunda Hathaway, basitçe "Evet" yanıtını verdi.

Bundan önce Hathaway, üçüncü bölümün sözkonusu olmadığını ve bu filmlerin geçmişte kaldığını söylemişti.

Hathaway'in yeni filmi Sen İhtimali (The Idea of You) 2 Mayıs'ta Amazon Prime Video'da gösterime giriyor. Romantik filmde Hathaway, kendisinden çok daha genç ve ünlü bir adama aşık olan boşanmış anne Solène'i canlandırıyor.

Robinne Lee'nin 2017 tarihli aynı adlı aşk romanının bir uyarlaması olan filmin yönetmen koltuğunda Michael Showalter oturuyor.

Sen İhtimali'nde dünyaca ünlü genç pop yıldızı rolündeki 29 yaşındaki Britanyalı aktör Nicholas Galitzine, Hathaway'e eşlik ediyor.


Independent Türkçe, CNN, New York Times

DAHA FAZLA HABER OKU