BBC'nin yeni gerilim dizisi sınıfta kaldı: "Asla geri alamayacağım bir saat"

Guardian yazarı uyarlama için "kesinlikle sıra dışı" yorumunu yapsa da izleyiciler diziyi "tam bir saçmalık" olarak nitelendirdi

Wolf'un başrollerinde Ukweli Roach, Iwan Rheon, Sacha Dhawan, Sian Reese-Williams ve Juliet Stevenson yer alıyor (BBC)

BBC'nin yeni dizisi, daha ilk bölümden sınıfta kaldı. İzleyiciler dün BBC 1'da yayımlanan Wolf'u ilk gösteriminin ardından yerden yere vurdu. Henüz ilk bölümü ekranlara gelen dizi, "korkunç bir saçmalık", "kesinlikle berbat" ve "saçma sapan" olarak nitelendirildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

6 bölümden oluşan dizi, 90'lı yıllarda kardeşini öldürdüğüne inandığı komşusunu takıntı haline getiren Dedektif Jack Caffery'nin ve bir psikopatın acımasız oyunlarının kurbanı olan zengin ailenin hikayesini anlatıyor.

Mo Hayder'ın romanından uyarlanan dizi, bu iki üzücü hikayeyi ürkütücü derecede gerilimli bir olay örgüsünde bir araya getiriyor.

Ancak dizi, yayımlanır yayımlanmaz karışık tepkiler aldı ve pek çok kişi ekranda gördükleri "yapmacık saçmalıklara" tepki gösterdi. 

Bir Twitter kullanıcısı, "BBC'nin yeni dizisi Wolf'un bu kadar komik derecede kötü olması mı gerekiyor?" diye yazdı.

Bir diğeri basitçe şunları söyledi: 

BBC'deki Wolf korkunç. Gerçekten kötü.

Bir başkasıysa "Sonuna kadar dayandım ama ne kadar kötü kurgulanmış, kötü yazılmış... Tam bir saçmalık" diye yazdı. 

Bir diğer kişi de isyan ederek şöyle yazdı:

Az önce BBC'de Wolf'u izlemeyi bitirdim. Asla geri alamayacağım bir saat.

Bir başkası da bunun BBC'de yayımlanan en kötü drama olduğunu yazdı ve ekledi:

Wolf, şimdiye kadar gördüğüm en saçma, en kötü kurgulanmış drama. Daha fazla izlemeyeceğim, saatini sabaha karşı 03'00'e kaydırsınlar ki kimse izlemesin.

Mo Hayder'ın kitaplarının hayranlarıysa serinin 7. kitabının uyarlanmasını beğenmedi ve bunun "dolandırıcılık" olduğunu ileri sürdü.

Öte yandan Guardian yazarı Lucy Mangan, "Mo Hayder'ın romanının bu uyarlaması kesinlikle sıra dışı. Bu vahşi gerilime inanmak için görülmesi gerekiyor" yorumunda bulundu.


Independent Türkçe, Daily Mail, Guardian

DAHA FAZLA HABER OKU