Arama ilanında dökülen saçlarından bahsedilen kaçak: "Halletmek için Türkiye'ye gidiyorum"

Aranan adam, polisin "gerileyen" saç çizgisinden bahsetmesi üzerine "Saç çizgisinden bahsetmeye gerek yok beyler" dedi

Avon ve Somerset Polisi, Daniel Kellaway'le araç kullanma suçları, cezai hasar ve tehdit edici davranış iddiaları hakkında konuşmak istiyor (Avon ve Somerset Polisi)

Birleşik Krallık'ta arsız bir kaçak, aranıyor posterinde saç çizgisinin "gerilemesine" atıfta bulunan polis teşkilatına "saç çizgisinden bahsetmeye gerek yok beyler" diyerek yüzsüzce sataştı.

Avon ve Somerset Polisi, Daniel Kellaway'le araç kullanma suçları, cezai hasar ve tehditkar davranış iddiaları hakkında konuşmak istiyor.

Pazartesi günü Facebook üzerinden bir bilgi çağrısı yayımlayan polis, aranan kişinin "gerileyen" kahverengi saçlarına atıfta bulundu.

Kellaway olduğunu iddia eden bir kişi, tutuklanma ihtimalinden hiç etkilenmemiş gibi görünerek emniyet güçlerine kaygısız bir espriyle karşılık verdi.
 

Daniel Kellaway

Avon ve Somerset Polisi'nin paylaştığı aranıyor ilanı (Avon ve Somerset Polisi)​​​​​​


Gönderinin altına "Saç çizgisinden bahsetmeye gerek yok çocuklar, onu halletmek için Türkiye'ye gidiyorum, ondan sonra görüşürüz" diye yazdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kellaway ertesi gün ikinci bir yorumda bulunarak, doğum günü olduğu için emniyetten ilandaki yaşı 28'den 29'a değiştirmesini istedi.

Alaycı yorumu büyük ilgi gördü ve Facebook kullanıcılarını gülmekten kırdı geçirdi. Aralarından biri, "Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim!" diye yazdı.

Avon ve Somerset Polisi arananlar listesinde Kellaway'i beyaz, 1,80 m boylarında ve orta yapılı diye tanımladı.

Polis, Kellaway'in Henstridge, Glastonbury, Milborne Port, Templecombe, Wincanton ve Kuzey Dorset'le bağlantısı olduğunu belirtti.

Kellaway hakkında bilgi sahibi olanların 5224065547 referans numarasıyla Avon ve Somerset Polisi'yle irtibata geçmesi istendi.

Halka Kellaway'e yaklaşmama uyarısı yapıldı.

Emekli dedektif Mick Neville, Kellaway'e polisin peşine düştüğü için uzun süre gülemeyebileceği uyarısını yaptı.

Polisin onu aramak için bölgeyi tarayacağından hiç şüphem yok. Ancak Kellaway kanunla olan bu mücadelesine uzun süre gülemeyecek, çember daralacak.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/news/uk

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU