Kirsten Dunst, Örümcek-Adam'daki "içler acısı" öpücüğü anlattı

Oyuncu 2002 yapımı gişe canavarı filmde Tobey Maguire'la birlikte rol almıştı

(Reuters)

Kirsten Dunst, 2002 yapımı Örümcek-Adam'daki (Spider-Man) öpüşme sahnesini çekerken yaşadığı "içler acısı" deneyim hakkında konuştu.

Dunst, gişe canavarı süper kahraman filminde Peter Parker'ın (Tobey Maguire) aşık olduğu Mary-Jane Watson'ı canlandırmıştı.

Söz konusu sahnede Peter (nam-ı diğer Örümcek Adam) bir ağdan baş aşağı sarkarken, ayakta MJ'le dudak dudağa öpüşürken görülüyor.

ITV'nin sohbet programı The Jonathan Ross Show'un 30 Mart Cumartesi yayımlanacak bölümüne katılan Dunst, bu sahnenin çekimini anlattı.

[Filmin yönetmeni] Sam Raimi'nin ilham almam için bana ünlü öpüşmeleri içeren bir kitap verdiğini hatırlıyorum ama aynı zamanda, aslında bunu yapmak biraz içler acısı olsa da, gerçekten özel olmasını istiyordu.

"Bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyordu, hava buz gibiydi, Tobey nefes alamıyordu, bu yüzden neredeyse onu hayata döndürüyor gibiydim" diye espri yaptı.

Dunst'ın seyirci karşısına çıkacağı sıradaki yapım, ABD'nin yeni bir iç savaş yaşadığı yakın gelecekteki bir dünyada geçen aksiyon filmi İç Savaş (Civil War).
 

Örümcek-Adam

Toby Maguire ve Kirsten Dunst, Örümcek-Adam'da (Sony)​​​​​​


Ünlü oyuncu, sunucu Jonathan Ross'a "Gerçekten Amerika'da bir iç savaşın ortasına düşüyorsunuz" dedi. 

New York'tan Amerika'nın taşrasına, başkanın fotoğrafını çekmek ve onunla röportaj yapmak için bir tür yolculuğa çıkıyorsunuz. O faşist bir başkan, üçüncü döneminde.

Filmde ayrıca Dunst'la evli olan, Fargo ve Friday Night Lights'ın yıldızı Jesse Plemons da rol alıyor.

Kocasıyla birlikte çalışmak hakkında konuşan Dunst şunları söyledi: 

[Başlangıçta] rol için seçilen başka bir aktör program nedeniyle filmde yer alamadı. Senaryoyu okurken bile o sahne tüyler ürperticiydi ve onun oynayış biçimi... o sahnede olanlar gerçekten filmi yörüngesine oturtuyor ve filmi ateşliyor. Bu konuda çok rahat davranıyor ki bu da sahneyi daha da tüyler ürpertici kılıyor.

Dunst ve Plemons 2015'te FX'in suç draması Fargo'nun ikinci sezonunu birlikte çekerken tanışmıştı. İkili 2016'da ilişki yaşamaya başlamış ve 2022'de evlenmişti.

Dunst, "Fargo'nun ikinci sezonunu birlikte çektik ve o zaman bir bakıma yaratıcı ruh ikizi olduk. Yaratıcı olarak birbirimize çok aşık olduk ve bir yıl sonra da birlikte ilişkiye başladık. Onunla çalışmayı çok seviyorum. O benim en sevdiğim aktör" dedi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU