Kate Middleton'ın benzerinden komplo teorilerine yanıt

Heidi Agan'ın sosyal medyası, kendisini Galler Prensesi'nin yerine geçmekle suçlayan yorumlarla dolup taştı

(Reuters)

Kate Middleton'ın bir benzeri, Prens William'la Windsor'da çiftlik ürünleri satan bir dükkanı ziyareti sırasında Galler Prensesi'nin yerine geçtiğini öne süren tuhaf bir komplo teorisini reddetmek zorunda kaldı.

Videonun çekildiği sırada nerede olduğuna dair tanık bile gösteren Heidi Agan, toplumu spekülasyon yaratmayı bırakmaya çağırarak bunların kendi sosyal medya kanalını "çılgına" çevirdiğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

12 yıldır Kate'i taklit eden 43 yaşındaki kadın, cumartesi günü kraliyet çifti Windsor Çiftlik Dükkanı'nı ziyaret ettiği sırada kendisinin bir dans ve müzikal tiyatro grubunda öğretmenlik yaptığını açıkladı.

Bu suçlamalar, prensesin Windsor Kalesi arazisindeki evlerine araçla kısa bir mesafedeki dükkanın civarında eşiyle birlikte yürürken gülümsediğinin görüldüğü fotoğrafları The Sun'ın yayımlamasının ardından başlamıştı.
 

Heidi Agan
BBC'nin 10 yıl önceki bir haberine göre Heidi Agan, Kate Middleton'a benzediği için etkinlik başına yaklaşık 650 sterlin kazanıyordu (katemiddletonlookalike/Instagram)


Burada Kate, geçen hafta Anneler Günü sebebiyle William'ın çektiği ve üzerinde büyük ölçüde oynanmış bir fotoğrafın sosyal medyada paylaşılmasından sonra halk arasında ilk kez görülmüştü.

İnternet sitesinde kendisini "Kate Middleton'ın en gerçekçi kopyası" diye tanımlayan Agan, The Mirror'a şöyle dedi:

Bu görüntü ve karelerdeki kişilerin Kate ve William olup olmadığına dair kuşkusuz bazı spekülasyonlar dönüyor.

Hatta insanlar ben olduğumu düşündükleri için sosyal medyam çılgına döndü ama öyle olmadığını biliyorum. O sırada işteydim, bu yüzden o kişinin ben olmadığını biliyorum.

Agan, 2012'de Kate'in benzeri olduğunun "keşfedildiğini" ve o zamandan beri ABD, Avustralya ve Çin'de çalıştığını söylüyor. Fakat Instagram'daki son paylaşımları komplo teorisyenlerine platform yatatıyor.
 

Heidi Agan
Agan, Kate Middleton'ın ameliyatından beri etkinliklere katıldığını ve başkalarının "Kate'i bulduk" dediğini söyledi​​​​​​​ (katemiddletonlookalike/Instagram)


Dünkü bir gönderinin altında bir kullanıcı "Çiftlik pazarında onun gibi davranman için ne kadar para aldın?" diye yazmıştı. Bir başkası da şöyle demişti:

Onu buldum. Durumu iyi.

Northamptonshire'da yaşayan, iki çocuk annesi kadın "Kate ameliyat olduğundan beri etkinliklere gidiyorum ve insanlar 'İşte Kate' diyor ve bu, 'Kate'i bulduk' şeklinde bir şaka olarak başladı ama artık gerçekten durmalı" dedi.

Video ortaya çıktığından beri sosyal medyam çılgına döndü. O ben değildim. Kate hakkında espri yapmak başka bir şey ama şimdi ona zaman tanımalıyız ve ilk başta söylendiği gibi Paskalya'dan sonra geri döneceğine eminim.

Agan'ın sosyal medya platformlarında daha önce Prens William'ı taklit eden meslektaşlarıyla birlikte çalıştığını gösteren resimler yer alıyor. Instagram profilinin 3 bin 300'den fazla takipçisi var.

2013'te BBC, performansının doğruluğunu sürdürmek için Agan'ın nasıl "hamile kaldığını" ve görünümünü korumak adına Kate'in Prens George'a hamileliği sırasında, "çeşitli boyutlarda bir yumru" yaptığını bildirmişti.

Yayın kuruluşu ayrıca Agan'ın Kettering'deki bir restoranda saati 6 sterlinlik (yaklaşık 250 TL) işini bırakarak etkinlik başına 650 sterlin (yaklaşık 27 bin TL) aldığı bu görevi üstlendiğini de aktarmıştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU