Ünlü şarkıcı, Taylor Swift yüzünden terk edildiğini açıkladı

TiK ToK'u söyleyen isim, 14 Grammy ödüllü şarkıcıyı da içeren "en kötü randevu" deneyimini anlattı

(AFP)

 

Kesha, yaşadığı "en kötü randevunun" pop yıldızı Taylor Swift'le nasıl bir bağlantısı olduğunu açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

TiK ToK'un şarkıcısı yakın zaman önce birkaç saat boyunca yolculukta mahsur kalınca eski adı Twitter olan X'e girdi. 37 yaşındaki Kesha, eğlenmek için hayranlarından korkunç randevu hikayelerinden bazılarını paylaşmalarını istedi.

16 Mart'ta "28 saatlik yolculuk yaptım ama hiçbir yere varamadım... Kimsenin en kötü randevu hikayesi yok mu?" diye yazdı. Yüzlerce takipçisi korkunç randevu hikayeleriyle yanıt verirken, bir hayranı Die Young'ın şarkıcısından en kötü randevu hikayesini açıklamasını isteyerek şöyle bir cevap yazdı:

Önce sen.

Kesha, bir adamın onu 14 kez Grammy ödülü kazanan şarkıcı yüzünden terk ettiğini öne sürerek yanıt verdi. "Birini Taylor Swift'in partisine götürmediğim için terk edildim" diye açıkladı.

Bir kullanıcı Cannibal'ın şarkıcısına, kendisinden bir parti daveti yüzünden ayrıldığına göre o kişinin "çok delüzyonel" olması gerektiğini söylerken, başka bir hayranı da şöyle dedi:

Tay onu orada istemezdi.

Tam adı Kesha Rose Sebert olan Kesha, geçen yıl haziranda SELF dergisine verdiği röportajda o dönemki romantik ilişkisinin detaylarını gizli tutmuş ancak "harika" bir erkekle birlikteliği olduğunu söylemişti.
 


Bundan sadece 4 ay sonra, Your Love is My Drug'ın şarkıcısı ilk kez "terk edildiğini" açıklamıştı. Kesha duyuruyu sosyal medya üzerinden yaparak X'e şöyle yazmıştı:

Az önce HAYATIMDA… İlk kez terk edildim... Buna inanabiliyor musunuz? Hepimiz mahvolduk.

Kesha eski sevgilisinin kimliğini açıklamasa da Cosmopolitan için çekilen ve hayranlarının flört uygulaması profillerini eleştirmesinin istendiği bir videoda ayrılık hakkında daha ayrıntılı bilgi vermişti. Kesha, "Neden bana sorulduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Hayatımda ilk kez terk edildim. Buna inanabiliyor musunuz?" demişti.

Buraya gelirken kendi profilimi oluşturuyordum!

Praying'in şarkıcısı, ünlüler ve çok zenginler tarafından kullanılmasıyla bilinen özel üyelik tabanlı bir uygulama olan Raya'dan uzak durduğunu paylaşmıştı. Ayrıca bir sonraki ilişkisini genellikle pahalı hediyeler ve para karşılığında zengin ve yaşlı bir adamla çıkmak anlamına gelen "sugar daddy" anlaşmasıyla kurmak istediğini söyleyerek şaka yapmıştı.

Kesha, "Genellikle bir sugar daddy istiyorum. Hiç olmadı" demişti.

Kulağa gerçekten eğlenceli geliyor. Biliyorum, feminizm karşıtıymışım gibi gözükecek ama bir tane istiyorum, o yüzden bana DM atın.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU