Black Panther'ın yıldızı yalnızlıkla boğuştuğunu söyledi

Jordan "Bir yalnızlık içindeyim" diyor

(AP)

Michael B. Jordan, bekar bir erkek olarak yalnızlıkla nasıl boğuştuğu hakkında samimiyetle konuştu.

On Purpose with Jay Shetty adlı podcast'in yakında çıkan bir bölümünde 37 yaşındaki aktöre, Michael B. Jordan olmanın en iyi ve en kötü yanlarının neler olduğu soruldu. Jordan, şöhretle gelen yalnızlığın ve halihazırda bekar olmasının, bunun en kötü yanı olduğunu itiraf etti.

Shetty'ye konuşan oyuncu "Çoklu görev yapmayı seviyorum; jonglörlüğü, yaptığım denge hareketini seviyorum" dedi.

En kötü yanıysa bununla gelen yalnızlık.

Black Panther'ın yıldızı "Bir yalnızlık içindeyim. Sorumluluğunuz izole edici, ağırlık izole edici. Sanırım bunun en kötü yanı kimsenin gerçekten anlamadığını hissetmek ve bazen sadece yalnız olmanın, yalnız hissetmenin boşluklarına düşmek" diye devam etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jordan, geçmişte People'ın Yaşayan En Seksi Erkek unvanı verdiği biri olmanın çok yalnız ve izole edici bir deneyim olabileceğini itiraf etti. Shetty'nin bununla ilgili sorusu üzerine aktör "Son soruya geri dönüyorum. Bu çok yalnız bir şey!" dedi.

Ayrıca ne istediğini bulmakta zorlandığını söyleyen aktör sık sık "bir partner istemekle, kendisi için en iyi partnerin kim olduğunu bilmemek arasında gidip geldiğini" de sözlerine ekledi.

Şöhretinin ilişkilerinde sık sık gerginliğe yol açtığını ve bu düzeyde ilgiye alışık olmayan birini kamuoyu önüne çıkarmadan önce dikkatli davranması gerektiğini söyledi.

Jordan "Ve mesele sadece 'Seni seviyorum, sen de beni seviyorsun, bu yeterli olmalı' demekten ibaret değil, değil mi?" diye açıkladı.

Bu o kadar basit değil. Mesele bütünüyle beni ve aynı zamanda benimle birlikte gelen her şeyi de anlayacak doğru kişiyi bulmak.

 


Creed'le tanınan oyuncu, biriyle görüşürken partnerine zaman ayırmak ve işten geri adım atarak özel hayatına da odaklanmak için bir denge kurmaya çalıştığını fakat bunun kolay olmadığını da ekledi.

Jordan "Partner olmak ve ilişkiyle gelen fedakarlık, taviz ve tüm bunları nasıl yürüteceğini anlamak bazen beni kaygılandırıyor ve duraksamama yol açıyor" dedi.

Bekar olmanın tadını, illa birileriyle çıkarak değil, etrafındaki dünyayı keşfedip kendisi hakkında daha fazla şey öğrenerek çıkarmak istediğini de belirtti

Aktör "Hayatımın bu kısmını dört gözle bekliyorum... Yaşamaya başlamalıyım" diye devam etti.

Fedakarlık yaptım ve çok uzun süre odağımı verdim. Bunu yapmayı biraz da kendime borçluyum... [Bir partner] 'aramıyorum' ama beni anlayacak ve benimle birlikte büyüyecek kişinin çok özel biri olması gerekiyor.

Jordan en son, bir buçuk yıllık ilişkinin ardından 2022'de ayrıldığı Lori Harvey'yle birlikteydi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU