Netflix dizisinin yıldızı, rolüne ilham veren trajediyi anlattı

"Ailemizi mahvetti"

Griselda, 25 Ocak'ta Netflix'te gösterime girdi (Netflix)

Netflix'in yeni suç dizisi Griselda interneti kasıp kavururken, başrol oyuncusu Sofia Vergara, ona ilham veren aile trajedisini anlattı.

Netflix dizisi için "Kokain Kraliçesi" adıyla anılan Griselda Blanco'ya dönüşem Vergara, dizideki rolü için peruk, takma dişler ve protez bir burun taktı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sevilen sitcom Modern Family'de Gloria'yı canlandıran yıldız, bölüm başına yarım milyon dolar kazanarak 2020'de Angelina Jolie ve Gal Gadot gibi isimleri geride bırakarak 43 milyon dolarla dünyanın en çok kazanan oyuncusu oldu.

Daily Mail'e konuşak aktris, açıksözlü bir şekilde "Parayı severim" diyerek ekledi:

Mesele en yüksek maaşı benim almam değil ama Kolombiya'daki aileme yardım edebilmem ve kimseye muhtaç olmamam benim için önemli.

Bir aile komedisinden acımasız bir suç dramasına geçen Vergara, erkek kardeşi Rafael'in 1990'ların sonunda Kolombiya'da uyuşturucu çeteleri tarafından kaçırılacak öldürüldüğünü anlattı. Vergara'nın açıklamasına göre Rafael, öldüğünde 26 yaşındaydı.

"Bedelini ödedi"

Vergara, kardeşinin ölümüyle ilgili şöyle dedi:

Kardeşimin ölümü ailemizi mahvetti. İyi bir adamdı ama yanlış bir karar verdi. Ve ne yazık ki bunun bedelini ödedi. Hepimiz ödedik.

"Ne yazık ki o dönemde Kolombiya'da uyuşturucu trafiğinin kolları her yerdeydi" diyen oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

Size herkesin uyuşturucu satıcısı olduğunu söyleyemem, çünkü bu doğru değil. Ama örneğin, eğer bir mimarsanız, daireleri kim satın alıyordu? Eğer bir araba galeriniz varsa, arabaları kim satın alıyordu? Kaçakçılar. Kaçakçıların kim olduğunu biliyordunuz.

51 yaşındaki oyuncu, kendisi gibi aktör olan eşinden boşanmasına da değindi. 

8 yıllık evliliğin ardından eşi Joe Manganiello'dan boşanan aktris, "Joe benden 4 yaş küçüktü ve hiç çocuğu olmamıştı. Çocuk istediğine karar verdi ama ben istemedim. Çocuk 10 yaşına geldiğinde ben 60 küsur yaşında olacaktım" dedi.


Independent Türkçe, Daily Mail, People

DAHA FAZLA HABER OKU