Muharrem İnce, Özgür Özel'in "Dersim" açıklamasına tepki göstererek konuştu: Girebildiğimiz her yerde seçime gireceğiz

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçime ilişkin kararını açıkladı

"CHP ile ittifak kurmam mümkün değil, başka bir yönetim gelir o zaman tekrar konuşuruz" diyen Muharrem İnce; kendisiyle ilgili kaset iddiasına dair de şunları söyledi:

Sahte kasetleri yapmaya hemen başlayın. Ama düzgün yapın, öyle yüzümü alıp İsrailli bir siteden alıp yapıştırmayın. Daha nitelikli yapın. Geçen kaybedeceğim için çekildim, yoksa sizin sahte kasetleriniz vız gelir tırıs gider.
 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Dersim" sözüne tepki göstererek "Bizm Dersim diye bir vilayetimiz yoktur. Dersim bir bölgenin adıdır. Oradaki vilayetin adı Tunceli'dir. Kamer Genç bile Tunceli diyordu. Şeyh Sait bir haindir, Atatürk Nutuk'ta bile böyle demiştir. Tıpkı İskilipli Atıf Hoca gibi" dedi. 

Ekrem İmamoğlu'nun kendisini aramadığını, sadece mesaj attığını söyleyen Muharrem İnce'nin konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

"Sahte bakanlar kaybetti"

Seçim olmayacak ikinci tura kalırsa savaş çıkacak diyenler bu yalana inanlar kaybetti. Yalan haberlere inananlar kaybetti. Gerçeği değil gönlünden geçeni yazan gazeteciler kaybetti. Muharrem İnce sen engel oluyorsun diyen akılsızlar kaybetti. Sahte bakanlar kaybetti. Galibiyetin yüz babası var ama mağlubiyeti yetim bırakanlar kaybetti.

"Seçmen Erdoğan'ı göndermeye hazırdır"

Devlet yönetiminde liyakatı terk edenler sadakati önde tutanlar memleketi bu kötü durumdan kurtaramaz. Şehitlerimizin olduğu gün TBMM'de terörle ilgili imza atılmasını istiyor seçmen. O bildiriye AKP ile aynı A4'te olmam deyip İsveç'in NATO'ya üyeliğine emperyalistlerin oyuncağı olursan Cumhuriyet'in kurduğu parti de olsan güven kaybedersin. Seçmen Erdoğan'ı göndermeye hazırdır. Seçmen milli meselelerde tutarlılık istiyor. Ülke birbirini dinlemeyen iki kutba ayrılmış durumdadır, bu ülkemiz için iyi bir şey değildir.

"Halkımız bu muhalefete güvenmiyor"

Türkiye siyasi gelişmelerden boş laflardan bıkmıştır. Halkımız bu muhalefete güvenmemektedir.Türkiye'nin yeni bir nefese ihtiyacı vardır. O nefes üçüncü yoldur. Yolumuz, Türkiye'yi ayrıştıran değil birleştirenlerin yoludur.  Türkiye'de her kesimden oy alma potansiyeli olan tek parti Memleket Partisi'dir. Girebildiğimiz her yerde seçime gireceğiz.

"İstanbul'da üç adayımız var"

İstanbul'da 3 aday adayımız var. Mehmet Sevigen üç kişiden biri. Gelecek hafta paylaşacağız. Alabildiğimiz kadar belediyeyi safımız katmak istiyoruz.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU