İmamoğlu'ndan Kurum'a: Seçimlerden sonra görevine döner herhalde

Kurum ile TOKİ mağdurları arasındaki gerilime ilişkin değerlendirmelerde bulunan İmamoğlu, "Toplumla yüz yüze gelmek, her zaman burun buruna sohbet etmek biraz alışkanlık ister" dedi

Fotoğraf: AA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Pendik Kent Lokantası açılışı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Murat Kurum ile TOKİ mağdurları arasındaki gerilime ilişkin bir soruya İmamoğlu, "Toplumla yüz yüze gelmek, her zaman burun buruna sohbet etmek biraz alışkanlık ister. Diyalog biçimi kolay değildir. Biraz zamana ihtiyacı var. Bir alışma dönemi yaşayacak, zaten o kadar yaşayacak. 31 Mart'tan sonra görevine geri döner herhalde" dedi.

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a “Beykoz'da arsam yıkıldı, 5 yıldan beri kentsel dönüşüme girecekti. Kurtarın bizi” diyen kadının sözleri de İmamoğlu'na soruldu.

İmamoğlu konuya ilişkin, "İlk gün sordurdum, böyle bir yer yok. Buradan çağrı yapıyorum. Hanımefendi lüften bizi arayın. Ben tatilde değilim, İstanbul'dayım. Beni gün içinde aramazsa bu işin sağlam bir kurgu olduğuna inanacağım" ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU