House of the Dragon'ın yıldızı önemli bir süper kahramanı oynamaya talip

Milly Alcock, Emilia Jones ve Meg Donnelly'nin büyük ilgi gören bu role düşünüldüğü bildiriliyor

(AFP)

DC Studios'un yaklaşan filmi Supergirl: Woman of Tomorrow'un oyuncu seçme sürecine başladığı bildirilirken House of the Dragon'ın çıkış yapan yıldızı Milly Alcock da filme adını veren süper kahramanı canlandırmaya aday isimler arasında yer alıyor.

Alcock, Game of Thrones'tan önceki olayları anlatan HBO dizisinin ilk 5 bölümünde genç Prenses Rhaenyra Targaryen'i canlandırmış ve karakteri yaşlandıkça oyuncunun değiştirilmesi, pek çok hayranı hayal kırıklığına uğratmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Supergirl: Woman of Tomorrow ilk kez geçen yıl ocakta, DC Studios'un eş CEO'su James Gunn tarafından duyurulmuştu.

Deadline'da yer alan habere göre CODA ve Cat Person'ın yıldızı Emilia Jones'un yanı sıra DC'nin animasyon filmleri Legion of Superheroes ve Justice League Crisis on Infinite Earths Part One'da karakteri halihazırda seslendiren Meg Donnelly de adaylar arasında.

Gunn'ın yeni ve "bütünleşmiş" bir DC Evreni vizyonu kapsamında bu film duyurulduğunda, Galaksinin Koruyucuları'nın (Guardians of the Galaxy) yönetmeni yeni filmde Superman'in kuzeni Kara Zor-El'in "çok farklı türde bir Supergirl" olacağını söylemişti.

Serimizde, Dünya'ya gönderilip bebekliğinden itibaren sevgi dolu ebeveynler tarafından yetiştirilen Superman'le, Kripton'dan kopmuş bir kayanın üzerinde büyüyen ve hayatının ilk 14 yılında etrafındaki herkesin korkunç şekillerde ölmesini ve öldürülmesini izleyen ve daha sonra genç bir kızken Dünya'ya gelen Supergirl arasındaki farkı görüyoruz.

O çok daha katı; tam olarak görmeye alıştığımız Supergirl değil.

Film, Tom King'in 2022 tarihli aynı adlı çizgi roman serisine dayanacak.

Gunn'ın filmleri bütünleştirme niyeti göz önüne alındığında Supergirl'ün, çoktan duyurulan ve 11 Temmuz 2025'te vizyona girmesi planlanan Superman: Legacy'de bir kameo'yla erkenden izleyici karşısına çıkması mümkün.

Halihazırda ön prodüksiyon aşamasındaki filmin çekimleri bu bahar Georgia'da başlayacak. Filmde David Corenswet (Clark Kent/Superman), Rachel Brosnahan (Lois Lane), Nicholas Hoult (Lex Luther), Skyler Gisondo (Jimmy Olsen), Sara Sampaio, Anthony Carrigan (Metamorpho), Isabel Merced (Hawkgirl) ve Nathan Fillion (Guy Gardner/Yeşil Fener) rol alacak.

Gunn geçen ay The Batman'den uyarlanacak The Arkham Project adlı yeni bir TV spin-off'unu da duyurmuştu.

Yönetmen Matt Reeves'in Arkham Asylum projesi bir süredir geliştirme aşamasındaydı fakat Gunn sosyal medyadan spin-off'un gerçekleştiğini ve daha geniş çaptaki DC evreninin bir parçası olacağını resmen doğrulamıştı.

Deadline'ın haberine göre Threads'te bir hayranın Gunn'a, Reeves'in "Batverse"te (Batman Evreni) başka projeler üzerinde çalışıp çalışmadığını sorması üzerine Gunn şu yanıtı vermişti:

Matt halihazırda DCU dizisi Arkham'ın yapımcılığını üstleniyor, yani şimdilik sadece ikisi var.

Evet. Matt'i yönetmen ve yapımcı olarak seviyoruz, dolayısıyla hem The Batman evreninde hem de DCU'da hikayeler üretecek.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU