Londra'da kadınları taciz eden maskeli adam aranıyor

Polis, maskeli adamın kimliğini tespit etmek için yardım istiyor

Londra'nın batısında otobüse binen maskeli adam doğrudan kameraya bakıyor (Metropolitan Polis Teşkilatı)

Polis, Londra'nın batısındaki otobüslerde 10'dan fazla kadının cinsel saldırıya uğramasının ardından kimliğini tespit etmek istediği maskeli bir adamın fotoğraflarını yayımladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Metropolitan Polis Teşkilatı, şüphelinin cinsel saldırıya başlamadan önce otobüste yanlarına oturmayı tercih ettiği kadınları hedef aldığını açıkladı. Polis, zanlının cinsel saldırıdan önce ya da sonra kurbanla tek kelime bile konuşmadığını söylüyor.

Perşembe günü yayımlanan iki görüntüde maskeli adam doğrudan kameraya bakıyor ve polis halkın onun yüzünü ya da kıyafetini teşhis etmesini umuyor.

2022 Şubat ile bu yıl eylül arasında meydana gelen bir dizi saldırı çoğunlukla öğleden sonraları ve akşamları Ealing, Hammersmith, Westminster ve Hounslow bölgelerindeki otobüs ağında gerçekleşti.
 

Londra
Maskeli bir adam güvenlik kamerasında otobüste yürürken görülüyor (Metropolitan Polis Teşkilatı)​​​​​​​

 

Suçların çoğunda şüpheli ya da mağdur Westfield Shepherds Bush, Ealing Broadway ya da Acton High Street'ten otobüse binmiş.

Dedektif Çavuş Matthew Brown şunları söyledi:

Bu kişiyle ilgili sosyal medya paylaşımlarının farkındayız ve bu olayların yol açacağı kaygıyı anlıyoruz. Şüphelinin kimliğini saptamak ve yerini belirlemek için elimizden gelen her şeyi yaptığımıza dair toplumu temin etmek istiyoruz.

 

Londra
Bir adam bakıyor (Metropolitan Polis Teşkilatı)​​​​​​​

 

Görüntülerde yüzü kapalı olsa da onu bilenlerin kendisini ya da giysilerini tanıyıp bizimle irtibata geçmesini umuyoruz.

Benzer şekilde, bu adam tarafından hedef alınmış olabileceğinizi düşünüyorsanız ancak henüz polisle konuşmamışsanız, lütfen en azından iyi olduğunuzu ve destek aldığınızı bilmemiz için bizimle irtibata geçin.

 

Londra
(Metropolitan Polis Teşkilatı)

 



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU