Olimpiyat sporcusu, OnlyFans'te gelen tuhaf istekleri anlattı

Alexandra Ianculescu olimpiyatlara katılabilmek için gereken parayı OnlyFans'ten kazandığını söyledi

Alexandra Ianculescu, 2024 Paris Olimpiyatları başlayınca abonelik ücretinde indirim yapacağını söyledi (Alexandra Ianculescu)

Romanya asıllı Kanadalı sürat patenci Alexandra Ianculescu, OnlyFans'e girme kararı ve yaşadıkları hakkında açıklama yaptı.

Haber sitesi Narcity'de dün yayımlanan röportajda Ianculescu, 2024 Paris Olimpiyatları'nda bisiklette yarışmak istediğini söyledi.

31 yaşındaki sporcu olimpiyatlara  hazırlık sürecindeki masraflarını karşılamak için 2021'de OnlyFans'e katıldığını belirtti.

İlk başta platforma şüpheyle yaklaştığını kaydeden Ianculescu şöyle konuştu:

İnsanların bu kadar anlayışlı ve nazik olması beni şaşırttı. Sadece içerik için orada değiller. Sohbet ediyorlar ve nazikler.

Ianculescu, olimpiyat hayalini desteklemek için "iç çamaşırlı ve bikinil fotoğraflarını satmanın hiç aklından geçmediğini" söyledi. Başarılı sporcu, OnlyFans'in kendisine gerekli finansal özgürlüğü tanıdığını açıkladı:

Daha sağlıklı değil de daha iyi beslenmeye gücüm yetiyor. Çünkü her zaman sağlıklı besleniyordum fakat artık yemekten tasarruf etme konusunda stres yapmıyorum. İyileşme sürecinde gerçekten bir fark görüyorum çünkü doğru yatırımı yapıyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Önceden saatlik ücreti 14 dolara iki farklı işte çalıştığını açıklayan bisikletçi, “O zamanlar olimpiyatlara katılabildiysem şimdi karşımda hiçbir şey duramaz” dedi.

2020'de Kanada'dan Hollanda'ya taşındıktan sonra ailesinden para istemediğini belirten Ianculescu, Nisan 2021'de bikinili fotoğraflarını OnlyFans'te sergilemeye karar verdiğini ifade etti:

Bunun ne olduğunu daha önce biliyordum ve hemen atlayıp bunu asla yapmayacağımı söyledim. Çünkü 'Ahlaki değerlerim var' diye düşündüm. Fakat bunun ahlakla hiçbir ilgisi yok. Dışarıda bebeklerine ekmek bulmak için bunu gerçekten yapan insanlar olduğunu ve başka bir şansları olmadığını biliyorum."

Geçen sürede platformda içerik üretmenin vücuduna daha çok güvenmesini ve daha özgür olmasını sağladığını belirten Ianculescu, sürat pateninde giydiği kıyafetle dolaşırken video çekmesini isteyen aboneleri olduğunu söyledi ve şöyle devam etti:

Koşu ayakkabılarımın içine çorap giymemi isteyen bir adam vardı. Çoraplarla duşa girmemi ve dolaşmamı, kurutmamı ve sonra da koşu ayakkabılarımla çoraplarımı ona göndermemi istedi çünkü onları topluyordu.

İçerik üreticilerine kendi fotoğraflarını ve videolarını sitenin kullanıcılarına satma imkanı tanıyan OnlyFans, Kovid-19 pandemisiyle popülerliğini artırdı. 

Platformda içerik üreticileri arasında müzisyenler, spor hocaları ve ünlü isimler yer alıyor. Ancak platform en çok çıplak içeriğiyle biliniyor.

OnlyFans'e Türkiye'de haziranda İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği'nin 2023/3975 sayılı kararıyla erişim engeli getirilmişti.

 

Independent Türkçe, Narcity

DAHA FAZLA HABER OKU