Adele, Sylvester Stallone'un malikanesini alırken içindeki Rocky heykelinin kalmasında ısrar etmiş

Adele, oyuncunun evini Mayıs 2022'de satın almıştı

(AP)

Sylvester Stallone, malikanesini satın alırken Adele'in, imzası niteliğindeki Rocky heykelini tutmakta ısrar ettiğini paylaştı.

76 yaşındaki oyuncu, The Wall Street Journal'a yakın zamanda verdiği röportajda Los Angeles'taki mülkünü satması üzerine konuştu. Röportaj sırasında kendisine, taşınırken neden ikonik karakteri boksör Rocky Balboa'nın heykelini almadığı soruldu.

Stallone bunu, evinin havuzuna bakan heykeli almak istese de Adele'in bu fikirden hoşlanmadığını söyleyerek yanıtladı.

Oyuncu, "Adele, 'Böyle bir anlaşmaya varamayız. Bu bütün anlaşmayı bozar' dedi" diye anlattı.

Heykeli istiyordu.

Ayrıca eski evinde yapılan bazı tadilatları da öven oyuncu şöyle ekledi:

Yaptığı şeyi beğendim, orayı muhteşem hale getiriyor.

Önceki haftalarda TMZ'nin paylaştığı mülke ait fotoğraflarda görüldüğü üzere Adele yeni evini baştan aşağı yenileme sürecinin ortasında. Şarkıcı malikanenin ikinci katını kaldırırken, fotoğraflarda Rocky Balboa heykelinin halen durduğu da görülüyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daily Mail, Temmuz 2022'de "tadilat/onarım" için bir inşaat ruhsatı raporu düzenlendiğini de iddia etmişti. Ruhsatın açıklamasında bunun "mevcut müstakil konuta yapısal olmayan iç tadilat" için alındığı bildirilmişti. Ruhsatta ayrıca "ek bir taban alanı veya bina taban alanında" ve "yapının dış cephesinde" herhangi bir değişiklik olmadığının belirtildiği aktarılmıştı.

Ocak 2022'de ilk TMZ, daha önce 80 milyon dolara satışa sunulan Beverly Hills'teki evi, Adele'in 58 milyon dolara satın aldığını bildirmişti.

The Los Angeles Times'a göre Stallone, 8 yatak odası ve 12 banyosu bulunan evi ilk olarak Şubat 2021'de 110 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Ekim 2021'deyse fiyatı 80 milyon dolara indirdiği bildirilmişti.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)


Adele, Mayıs 2022'de Instagram'da, spor menajeri olan erkek arkadaşı Rich Paul'la birlikte mülke taşındığını açıklamıştı. Fotoğrafında, yaklaşık 1950 metrekarelik evlerinin çimlerinde poz verirken Easy On Me'yle tanınan şarkıcının kameraya el salladığı, 40 yaşındaki Paul'un da parmaklarından bir dizi anahtarın sarktığı görülüyordu.

Adele evi satın almadan önce Stallone'nin Rocky filmlerinin hayranı olduğunu da açıklamıştı. Skyfall'la bilinen şarkıcı Ekim 2021'de Vogue'la yaptığı kapak röportajında, pandemi boyunca spor salonunda egzersiz yaparken Rocky serisini izlediğini ve içindeki bazı şarkılara eşlik ettiğini belirtmişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU