Casey Affleck, Jennifer Lopez'le evlenen abisinin düğününe katılmadı

Eskiden yakınlıklarıyla bilinen kardeşlerin arasının yıllardır bozuk olduğu öne sürüldü

2017'de Oscar kazanan Casey Affleck, cinsel taciz suçlamalarının ardından 2018'de En İyi Kadın Oyuncu ödülünü takdim etmesi planlanan törenden çekilmişti (AP)

Oyuncu Casey Affleck, Jennifer Lopez'le evlenen abisi Ben Affleck'in düğününe katılmadı.

Ünlü oyuncu ABD'nin Georgia eyaletinde düzenlenen düğünün sabahında Los Angeles'ta Starbucks'tan kahve alırken görüntülendi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

47 yaşındaki Affleck, paparazilerin "Neden Georgia'da değilsiniz?" sorusuna "Başka işlerim var" diye cevap verdi.

People'a konuşan bir kaynak, Affleck'in "kendi çocuklarıyla ilgili zorunluluklar yüzünden evde kalması gerektiğini" söyledi.

Öte yandan Affleck'in sevgilisi Caylee Cowan'a yakın bir kaynak HollywoodLife'a şöyle konuştu:

Yıllardır kopuk bir ilişkileri var. Pek çok şeyde fikir ayrılığı yaşıyorlar. İşin aslı Casey, Bennifer'ın üç günlük merasimine çok hevesli değil. Onlar adına sevinmediğinden değil, seviniyor.  Ama gerekliliğine inanmadığı bu olaya dahil olmak istemiyor.

Eskiden çok yakın oldukları bilinen Casey ve Ben son dönemde hiç bir arada görüntülenmedi.

50 yaşındaki Affleck ve 53 yaşındaki Lopez'in evlilik kutlamaları başlamadan hemen önce Affleck'in annesi Christopher Anne Boldt kaza geçirdi ve düğün evine ambulans geldi. Ünlü çift, düğün telaşı arasında Boldt'u hastaneye yetiştirdi. Bacağından yaralanan Boldt'a dikiş atıldı. 

Affleck'in annesinin ciddi bir durumu olmadığı öğrenildikten sonra devam eden büyük düğüne Matt Damon, Kevin Smith ve Jason Mewes gibi ünlü isimler katıldı.
 


Affleck-Lopez çifti, geçen ay Las Vegas'ta gizli bir törenle evlenmişti. Ünlü çift, bu hafta sonu Affleck'in Georgia'daki malikanesinde üç güne yaydıkları etkinliklerle büyük bir düğün yapıyor.

 

Independent Türkçe, People, HollywoodLife

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU