Sözcü yazarı: Koç-İmamoğlu buluştu, tartışma sona erdi

"Bir özür oldu mu ya da hassasiyetler konusunda neler söylendi bunu da yakın zamanda öğreneceğimizi düşünüyorum"

Fotoğraf: Sözcü

Sözcü yazarı Aytunç Erkin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yaşadıkları tartışmanın ardından bir araya geldiğini yazdı. Erkin’in görüşene göre iki isim arasındaki “buzlar çözüldü.”

Erkin, bugünkü köşe yazısında İmamoğlu ile Koç arasında yaşanan tartışmayı özetledi. İki ismin eski TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik’in ofisinde bir buluşma gerçekleştirdiğini belirten

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Erkin’in yazısının ilgili kısmı şöyle:

7 Mayıs'ta yaşananların ardından telefon trafiğinin gerçekleştiği belirtildi. 8 Mayıs Pazar günü de Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Başkan Vekili, iş insası Erol Bilecik'in ofisinde bir araya geldi. 

Görüşmede, İmamoğlu'nun Dündar'ı ziyaretinden 7 Mayıs'a kadar geçen sürede yaşananların masaya yatırıldığı ifade edildi. Kravat, kitap, forma ve sert sözlerin ağırlığının da gündeme geldiğini tahmin etmek zor değil!

Fenerbahçe ve İBB kaynakları, kendilerinin açıklama yapmalarından çok, iki başkanın açıklama yapmasının doğru olduğunu savundukları için detaya girmek istemiyorum. Bir özür oldu mu ya da hassasiyetler konusunda neler söylendi bunu da yakın zamanda öğreneceğimizi düşünüyorum. Sonuçta… Sert açıklamalardan bir gün sonra yapılan görüşmeyle “buzların çözüldüğü” kanısındayım.

 

Sözcü, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU