Will Smith'in kel bir adamla dalga geçtiği video sosyal medyada gündem oldu: "İnternet asla unutmaz"

Aktör, eşinin kelliğiyle dalga geçen Chris Rock'ı tokatlamıştı

Hollywood yıldızı Will Smith'in kel bir adamla dalga geçtiği eski bir video ortaya çıktı. 

53 yaşındaki aktör 94. Oscar Ödülleri töreninde eşinin kelliğiyle ilgili şaka yapan komedyen Chris Rock'a saldırmış ve tüm dünyayı şoke etmişti. ABD'nin Los Angeles kentindeki Dolby Theater'da, 28 Mart gecesi düzenlenen törene katılanların ağzını açık bırakan anda Smith öfkeyle sahneye çıkmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sosyal medyada büyük bir tartışma yaratan olayın ardından ünlü aktörün 1991'de Amerikalı komedyen Arsenio Hall'un programına çıktığı görüntüler yeniden gündeme geldi. 

Görüntülerde Hall ve Smith kurallı hareket etmek üzerine tartışıyor. Sohbetin bir noktasında Smith stüdyonun orkestrasındaki kel gitaristi işaret ederek, "Bak onun kuralları var, o her gün kafasına ağda yapmak zorunda" diyerek seyircileri kahkahaya boğuyor. 

Smith esprisinin ardından, "Ah bu bir şaka, hadi ama" diyerek niyetinin kötü olmadığı vurguluyor. Three Crosses adlı Twitter kullanıcısı söz konusu videoyu paylaşırken, "İnternet asla unutmaz" ifadelerini kullandı. 

 

 

Bir başka kullanıcıysa, "Bu hayat çok komik" diyerek Smith'in düştüğü durumu tiye aldı. Anomneze adlı kullanıcı da Smith'in esprisinin Chris Rock'ınkinden daha kötü olduğunu söyledi. Başka bir kullanıcı da, "Hepimiz ikiyüzlüyüz" diye yazdı

Ancak Smith, benzer bir şekilde eşi Jada Pinkett Smith'e takılan Chris Rock'ı alttan almak yerine tokatlamayı tercih etmişti. 

Jada Pinkett Smith alopesi adlı hastalığı nedeniyle geçen yıl saçlarını kazıtmak zorunda kalmıştı. Chris Rock bu durumu alaya alarak Jada'nın tarzını Demi Moore'un Jane'in Zaferi'ndeki (GI Jane) görüntüsüyle kıyaslamış ve aktrisin devam filminde oynayabileceğini söylemişti. 1997 yapımı savaş filminde Moore özel harekat eğitimi alan bir karakteri oynamış ve saçlarını sıfıra vurdurmuştu. 

Bu şakanın üstüne sahneye çıkıp Rock'a vuran Smith yerine doğru geçerken "Eşimin adını s***k ağzına alma bir daha" diye bağırmıştı.

Törende Smith, Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar'daki (King Richard) performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görülmüştü. Kariyerinde ilk kez bir Oscar kazanan aktör davranışı nedeniyle Akademi'den ve diğer oyunculardan özür dilemişti. Smith kendisini şu ifadelerle savunmuştu:

Aşk insana çılgınca şeyler yaptırıyor.

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU