Elon Musk'tan ayrılan Grimes, "Wikileaks ifşacısı Chelsea Manning'le birlikte"

İkilinin ilişkisinin giderek ciddileştiği öne sürüldü

Chelsea Manning ve Grimes bir süredir sosyal medyadan birbirlerinin paylaşımlarına yorum yapıyor (Fotoğraflar: AP-AFP)

Kanadalı şarkıcı Grimes'ın SpaceX'in CEO'su Elon Musk'la ikinci kez ayrıldıktan sonra WikiLeaks ifşacısı Chelsea Manning'le çıkmaya başladığı iddia edildi. 

Page Six'e konuşan bir kaynak ikilinin arasındaki ilişkinin ciddileştiğini ve birlikte ABD'nin Teksas eyaletinin Austin şehrinde yaşadıklarını söyledi. 

Bununla birlikte Manning'in Brooklyn'deki dairesini kullanmaya devam ettiği belirtildi. 

Ne Manning ne de Grimes iddiaya dair herhangi bir açıklama yaptı. Ancak ikili, ilişki yaşadıklarını ima eden bir dizi sosyal medya etkileşiminde bulundu. 

33 yaşındaki Grimes, Twitter'daki bir paylaşımında neden hala Twitch yayını yapmadığını Los Angeles'ta olmadığını söyleyerek açıklamış ve yayını 10 kez ertelediği için kötü hissettiğini söylemişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Manning bu paylaşıma kefil olduğunu söyleyerek cevap vermişti

Gerçek adı Claire Boucher olan şarkıcı aralıktaki bir başka paylaşımında "ünlü kültürünün boğucu" olduğunu söylemiş ve müzik endüstrisinin eski sistemlere bağımlılığından bahsetmişti. Manning bu paylaşımı da onaylamıştı

34 yaşındaki Manning, Grimes'ın yaptığı birçok başka paylaşımı da beğenmişti. Bunlar arasında Grimes'ın Vanity Fair'e verdiği bomba etkisi yaratan röportajı da var.

Grimes, birlikte iki çocuk sahibi olduğu teknoloji girişimcisi Musk'la ayrıldığını perşembe duyurmuştu. X AE A-Xii adını verdikleri oğlunu 1 Mayıs 2020'de dünyaya getiren şarkıcı, Aralık 2021'de taşıyıcı anne aracılığıyla bir de kız çocuk sahibi olduklarını söyledi. Müzisyen kızlarının adını Exa Dark Sideræl koyduklarını belirtti. 

Öte yandan ABD Silahlı Kuvvetleri'nde askerken 2010'larda yüz binlerce dosyayı WikiLeaks'e sızdıran Mannning, 20 farklı suçtan 35 yıl hapse mahkum edilmişti. 

Chelsea Manning, 2017'de eski ABD Başkanı Barack Obama tarafından affedilmeden önce 11 ayı hücrede olmak üzere 7 yıl askeri cezaevinde hapis yatmıştı. Defalarca da intihar girişiminde bulunmuştu.

Uzun süre horman tedavisi gören Manning, 2018'de cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirmişti. 

 

Independent Türkçe, Page Six, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU