Lemina, Galatasaray'a veda etti: Takım arkadaşlarıma en iyi dileklerimi gönderiyor, başarılar diliyorum

Galatasaray’ın Southampton’dan kiraladığı Mario Lemina, kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sarı-kırmızılı camiaya veda etti. Lemina'nın ismi Galatasaray ve Beşiktaş'la anılıyordu

Mario Lemina / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın geçen sezon Southampton'dan bir yıllığına kiraladığı ve bu sezon da kadroya katmayı planladığı Mario Lemina, sarı-kırmızılı takıma ve arkadaşlarına veda ederek Birleşik Krallık'a döndüğünü kaydetti.

Instagram hesabından paylaşım yapan Lemina, "Birleşik Krallık'a döndüm. Taraftarlara teşekkür ediyorum, onlar en iyisi. Galatasaray'daki takım arkadaşlarıma en iyi dileklerimi gönderiyorum, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Süper Lig'de yeni sezonun fikstür çekiminde Lemina ilgili şöyle konuşmuştu:

Taraftarlar transfer konusunda haklıdır. Önümüzde 50 gün var, ciddi çalışmalar yapıyoruz ekonomik krize rağmen. Bir kuruşu çöpe atamayız. Lemina'nın kulübü, bonservisini vermek istiyor. Artık Türkiye'de böyle paralar yok. 8-9 milyon euro bonservis isteniyor. Bunu ödemek çok zor.

26 yaşındaki futbolcu sarı-kırmızılı formayla 20'si Süper Lig'de olmak üzere toplam 28 maçta görev alırken 1 gol kaydetmişti.

Galatasaray ve Beşiktaş ile ismi anılan Gabonlu oyuncunun Premier Lig'in yeni ekibi Fulham'a transfer edileceği konuşuluyor.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU