Sinan Gümüş, ırkçı sözleri nedeniyle özür diledi

Galatasaraylı Sinan Gümüş, takımı Kadıköy'e yolcu etmek için Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gelen sarı-kırmızılı taraftarlara, "Hepsi Suriyeli yemin ediyorum" dedi. Gümüş, gelen tepkilerin ardından taraftarlardan özür diledi

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe’ye konuk olacak Galatasaray’ı taraftarlar Kadıköy’e yolcu etmek için Florya’daki Metin Oktay Tesisleri’ne geldi.

Takım otobüsü tesislerden ayrılırken Galatasaray’ın golcü futbolcusu Mbaye Diagne de bu anları kişisel Instagram hesabından paylaştı.

Diagne’nin video çektiği esnada Sinan Gümüş’ün “Hepsi Suriyeli yemin ediyorum” sözü videoya yansıdı. Deneyimli oyuncunun bu sözleri sarı-kırmızılı taraftarlardan tepki gördü.

Sinan Gümüş, Galatasaraylı taraftarlardan özür diledi

Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş, takımının Fenerbahçe ile yaptığı derbi maç öncesi sarı-kırmızılı taraftarlarla ilgili "Suriyeli" benzetmesinden dolayı bir özür mesajı yayımladı.

Gümüş, Instagram hesabında yer alan mesajında, "Kesinlikle kötü niyetle olmayan bir sözümün yanlış anlaşılmasından dolayı çok ama çok üzgünüm. Kırdığım, üzdüğüm kimse varsa hepsinden özür dilerim" ifadelerini kullandı.

 

DAHA FAZLA HABER OKU