Spor yazarlarından Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı değerlendirmesi: Ali Koç'a 'Breaking Bad'i izlemesini öneririm

Spor yazarları Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'ya 2-0 yenildiği maçı yorumladı. Serdar Ali Çelikler, Ali Koç'a "Breaking Bad"i izlemesini önerirken, Mehmet Demirkol takımı eleştirdiği yazısında 'Çiğ etle beslenen Vedat, vegan olmuş gibi' ifadelerini kullandı

Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olan Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı son 9 maçta beşinci mağlubiyetini aldı / Fotoğraf: AA

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. 

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçta Kasımpaşa, Marcus Thiam ve Yusuf Erdoğan'ın golleriyle Fenerahçe'yi 2-0 mağlup etti. 

Alınan bu sonucun ardından Kasımpaşa kümede kalma yolunda önemli bir adım atarak alt sıralardan uzaklaşırken Fenerbahçe, son 9 haftadaki beşinci mağlubiyetini aldı.

 

Kasımpaşa-Fenerbahçe-AA (5).jpg
Vedat Muric / Fotoğraf: AA

 

Mehmet Demirkol: 'Çiğ etle beslenen' Vedat, vegan olmuş gibi misal

Karşılaşmayı köşesine taşıyan Fanatik yazarı Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin maça odaklanmış halde başladığını ancak alışılan sorunların da öylece durduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

Fenerbahçe beklediğimden daha odaklanmış bir oyun oynayarak başladı. Öte yandan beklenen, artık alışılan sorunlar da öylece duruyordu. Savunmada kalesine gelen topların neredeyse yarısı gol oluyordu sezon başında. Ama atıyordu da. Fenerbahçe savunmada bir ilerleme kaydedemediği için değil, atmayı unuttuğu için bu kadar zorlanıyor. ‘Çiğ etle beslenen’ Vedat vegan olmuş gibi misal... Zar zor kaleyi buluyor.

 

Kasımpaşa-Fenerbahçe-AA (4).jpg
Fenerbahçeli Gustavo ile Zajc, maç sonu büyük üzüntü yaşadı / Fotoğraf: AA

 

Serdar Ali Çelikler: Ali Koç'a 'Breaking Bad'i izlemesini öneririm

Habertürk Spor yazarı Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olmasının ardından "Fenerbahçe'ye kimyager lazım" başlıklı yazısında Ali Koç'a tavsiyelerde bulundu.

"Ali Başkan'a izlemediyse bu diziyi izlemesini öneririm. Çünkü dizinin içinde kimya ile ilgili harika bilgiler var" diyen Çelikler, yazısında şu değerlendirmeyi yaptı:

Benim dizi listemin açık ara birincisi Breaking Bad'dir. Özetle sayılı ömrü kalan bir lise kimya öğretmeninin ailesine daha iyi bir gelecek bırakmak adına uyuşturucu üretim işine girmesinden sonraki yaşananları anlatır. Baş karakterimiz Walter White, kötü yola düşünce kendisine Heisenberg takma ismini alır.

Ali Başkan'a izlemediyse bu diziyi izlemesini öneririm. Çünkü dizinin içinde kimya ile ilgili harika bilgiler var. Fenerbahçe takımının kimyası bozuk. 2 yıldır böyle. Elementlerin hepsi iyi kötü bir kaliteye sahip. Ama bir araya geldiklerinde berbat bir ürün ortaya çıkıyor.

 

Kasımpaşa-Fenerbahçe-AA (3).jpg
Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 27 maçta 36 gol yedi / Fotoğraf: AA

 

Rıdvan Dilmen: Fikstüre bakan, Fenerbahçe ile oynayan 'Off' diyor

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin aldığı 2-0'lık Kasımpaşa mağlubiyetini yorumlayarak "Ersun Yanal gittiğinden sonra yeni teknik direktör kim? Doğru bilenen tatil hediye ediyorum" sorusunu sorarak şıkları "Emre Belözoğlu, Tahir Karapınar, Mehmet Aurelio, Volkan Demirel" olarak sıraladı.

Ligin alt sıralarında yer alan Ankaragücü ve Konyaspor'un Fenerbahçe'yi mağlup ettiğini ve Kasımpaşa'nın da kazandığını hatırlatan Dilmen, şunları kaydetti:

Fikstüre bakan, Fenerbahçe ile oynayan 'Off' diyor. Düşünebiliyor musunuz Fenerbahçe bu halde. Beşiktaş geçen hafta yenildi ama ikinci yarı 10 pozisyona girdi, gitti bu hafta da 5 attı. Fenerbahçeli futbolcular oynamaya çalışıyor ama oynayamıyor. Bunun çeşitli sebepleri var. Lidersiz ne takım olur ne de herhangi bir şirket olur.

Emre Belözoğlu külebede 120 dakikada 3 kart gördü. Bir tarafta Ali Koç, bir tarafta Emre Belözoğlu, bir tarafta Tahir Karapınar... Fenerbahçe'nin aylardır teknik direktörü yok. Kulübeyi ve takımı lidersiz bırakamazsınız. Ali Koç'un en büyük hatası bu oldu, böyle bir şey olamaz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Ali Koç hatalar yapıyor"

Ali Koç'un Türkiye'deki kulüp başkanları arasında en çok kredisi olan isimlerden biri olduğunu dile getiren Dilmen, " İyi bir Fenerbahçeli'dir ama üst üste hatalar yapıyor. Fenerbahçe ya da bir başka kulüpte, bu kadar kredisi olan bir başkanın artık bu hamlesini doğru yapması lazım" değerlendirmesinde bulundu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU