Milli futbolculardan İdlib şehitlerine başsağlığı: Şehit sayısı biz söylerken bir nefeste dilden çıkıyor da...

Merih Demiral, Enes Ünal, Umut Nayır, Çağlar Söyüncü, Ozan Tufan birçok milli futbolcu İdlib'de düzenlenen hava saldırısında şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayınladı

Fotoğraf: AA

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda forma giyen futbolcular, Suriye'nin İdlib kentinde şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Juventus'ta forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "İdlib’de şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Mehmetçiğimizin yanındayız" ifadelerini kullandı. 

 

 

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de oynayan Çağlar Söyüncü, Twitter hesabından yaptığı paylaşıma, şu notu düştü: 

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağolsun.

 

 

Resmi Twitter hesabından duygusal bir mesaj paylaşan Beşiktaşlı futbolcu Mehmet Umut Nayir, şunları söyledi: 

Şehit sayısı biz söylerken bir nefeste dilden çıkıyor da o acıyı yaşayan ailelerden bir ömür boyu izi silinmiyor.Gerçekten çok acı...Başımız sağolsun...

 

 

İspanya'nın Real Valladolid ekibinde forma giyen Enes Ünal, "İdlib’de yapılan hain saldırı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum" ifadeleriyle taziye mesajı yayımlandı. 

 

 

Trabzonspor'dan Fransa'nın Lille Kulübü'ne transfer olan milli futbolcu Yusuf Yazıcı, "İdlib’deki hain saldırıda şehit olan tüm askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı askerlerimize de acil şifalar. Ülkemizin başı sağolsun" dedi.

 

 

Fenerbahçe'nin ve A Milli Futbol Takımı'nın kaptanlarından Ozan Tufan, yayınladığı taziye mesajında şunları söyledi:

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Allah mehmetçiğimizin yanında olsun. Milletimizin başı sağolsun.

 

 

Futbolculardan İdlib'deki saldırıda şehit düşen askerler için yayınlanan taziye mesajları şöyle: 

 

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU