Haftanın maçını Ali Palabıyık yönetecek, sarı-lacivertli taraftarlar stada giremeyecek

Haftasonu Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçını hakem Ali Palabıyık'ın yöneteceği açıklandı

Ali Palabıyık / Fotoğraf: AA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçın hakeminin Ali Palabıyık olduğunu açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamaya göre 1 Şubat Cumartesi Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçta hakem Ali Palabıyık düdük çalacak. Serkan Olguncan ve Serkan Çimen'in yardımcı hakem olarak görev yapacağı maçın dördüncü hakemi ise Serkan Tokat olacak. 

Ali Palabıyık, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında ligin ilk yarısında Ülker Stadı'nda oynanan ve 1-1 berabere tamamlanan maçta Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak görev yapmıştı.

19 haftası geride kalan ligde Fenerbahçe 37 puanla ikinci sırada yer alırken, bir maçı eksik Trabzonspor, 35 puanla dördüncü sırada bulunuyor.

 

Fenerbahçeli taraftarlar - AA.jpg
Fotoğraf: AA

 

Misafir takım taraftarı alınmaması kararı devam ediyor

Haftasonu Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maça "İki takım arasında oynanacak maçlarda misafir takım taraftarı alınmaması" yönündeki karar gereği, sarı-lacivertli taraftarların tribüne alınmamasına karar verildi. Ligin ilk yarısında Ülker Stadı'nda oynanan müsabakaya da bordo-mavili taraftarlar alınmamıştı.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında gerçekleştirilen İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında, A riski kategorisine alınan müsabaka için uygulanacak güvenlik tedbirleri görüşülerek karara bağlandı.

Buna göre, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 1 Şubat Cumartesi günü oynanacak karşılaşmada 700 özel, bin 400 resmi güvenlik personeli olmak üzere toplam 2 bin 100 personel görev yapacak.

Öte yandan, önceki yıllarda olduğu gibi "İki takım arasında oynanan maçlarda misafir takım taraftarı alınmaması" yönündeki karar bu maçta da uygulanarak, sarı-lacivertli taraftarlar karşılaşmaya alınmayacak.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU