Suudi Arabistan'da Bafetimbi Gomis rüzgarı: Sağ ayak, sol ayak ve kafa golü atarak "mükemmel hat-trick" yaptı

Al-Hilal'in Al-Adalah'ı 7-0 yendiği maçta eski Galatasaraylı futbolcu Bafetimbi Gomis, sağ ayak, sol ayak ve kafa ile gol atarak "mükemmel hat-trick" yaptı

Bafetimbi Gomis (sağda) / Fotoğraf: @Alhilal_EN

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Bafetimbi Gomis, Suudi Arabistan'da gollerine devam ediyor.

Suudi Arabistan Birinci Futbol Ligi (Pro Lig) ekiplerinden Al-Hilal'in, Al-Adalah'ı 7-0 yendiği maçta, sağ ayak, sol ayak ve kafa ile 3 gol atan Bafetimbi Gomis, "mükemmel hat-trick" yaparak geceye damgasını vurdu.

 

 

Kral Saud Üniversitesi Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı, ev sahibi ekibin 4-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Al-Hilal'in gollerini 15. dakikada Nawaf Al Abid, 28. ve 40. dakikalarda Bafetimbi Gomis ve 34. dakikada Sebastian Giovinco kaydetti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Müsabakanın ikinci yarısında da atak oyununu sürdüren Al-Hilal, 57. dakikada Gomis'le farkı 5'e çıkardı.  Skor avantajıyla etkili oyununu sürdüren ev sahibi ekipte Saleh Al Shehri, 84. dakikada attığı golle durumu 6-0'a getirdi.

Karşılaşmanın 90. dakikasında yeniden sahneye çıkan Bafetimbi Gomis, Andre Carillo'nun golüne asist yaparak maçın skorunu ilan etti: 7-0

Maçta konuk ekip Al-Adalah'ta Mortada Al Barrih 39. dakikada sarı kart gördü.

Alınan bu sonucun ardından iki maçı eksik olan Al-Hilal 24 puanla ikinci sıraya yükselirken, Al-Adalah 8 puanla 15. sırada kaldı. 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU