Stranger Things'in yıldızından 5. sezon tüyosu: "İnanılmaz"

"Gerçekten heyecanlıyız"

Duffer Kardeşler'in yaratıcısı olduğu dizi, 2016'da gösterime girmişti (Netflix)

Millie Bobby Brown, Stranger Things hayranlarına Netflix'in popüler dizisinin 5. sezonunda neler olacağına dair ipucu verirken, izleyicilere "inanılmaz" bir hikaye vaat etti.

12 yaşından beri Eleven'ı canlandırıyor

Telekinetik yeteneklere sahip Eleven rolünü 12 yaşından beri canlandıran aktris, halihazırda Winona Ryder, David Harbour ve Noah Schnapp gibi isimlerle birlikte dizinin final sezonunun çekimlerini sürdürüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bilimkurgu türündeki dizide 20 yaşındaki Brown'ın canlandırdığı Eleven karakteri, Indiana'nın kurgusal Hawkins kasabasında bir grup gençle arkadaş olup onları Upside Down'ın doğaüstü dünyasının tehditlerinden korumaya çalışıyordu. 

Stranger Things'in son sezon çekimlerinin nihayet ocakta başladığı duyurulmuştu.

Brown, şu sıralar yeni filmi Damsel'ın tanıtım çalışmalarını sürdürüyor. Yıldız oyuncu, sohbet programı Today Show'a verdiği röportajda heyecanını dile getirirken sona yaklaştıkça "hüzünlü hissettiklerini" de kabul etti: 

Şu anda çekim yapıyoruz. Bu bizim son sezonumuz, dolayısıyla son bir kez daha birlikte olacağımız için gerçekten heyecanlıyız.

 


İspanya doğumlu Britanyalı yıldız sözlerini şöyle sürdürdü:

Ama hüzünlü de hissettiriyor. Kesinlikle her şeyi kucaklıyoruz. Herkesle yeniden bir arada olmak çok güzel. Hikaye inanılmaz.

Brown, Ağustos 2023'te verdiği başka bir röportajda dizinin sona ermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirmiş, bunu "liseden mezun olmaya" benzetmişti. 

Hayranların tepkisini çekmişti

"Hayatına devam etmeye hazır olduğunu" söyleyen oyuncu, dizinin kariyeri için yaptıklarından duyduğu minnettarlığı sık sık dile getiriyor.

Moda ve kadın dergisi Glamour'a konuşan oyuncu, diziye veda etmeye hazır olduğunu çünkü başka projeler üstlenmesini engellediğini söyleyince Stranger Things hayranları tarafından eleştirilmişti.

Brown, Damsel'ın yanı sıra çizgi roman uyarlaması The Electric State ve Enola Holmes 3 gibi projelerde de yer alıyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, Daily Mail, Glamour

DAHA FAZLA HABER OKU