Stranger Things'in yıldızı büyük oynuyor: 2024 onun yılı olabilir

Netflix'in popüler dizisiyle çıkış yapmıştı

Duffer Kardeşlerin yaratıcısı olduğu Stranger Things'in 5. ve son sezonunun 2025 sonunda gösterime girmesi bekleniyor (Netflix)

Stranger Things'in 4. sezonunun çıkış yapan yıldızı Joseph Quinn'in kariyeri için 2024 büyük bir yıl olabilir. 

2022'de Netflix'in sevilen dizisinin 4. sezonunda Eddie Munson'ı canlandıran oyuncu, başarılı performansıyla karakterini hayranların en sevdiği kahraman haline getirdi.

Dizideki başarısı meyvelerini veriyor

Bu durum, Eddie'nin dizideki ölümünü daha da yürek parçalayıcı hale getirdi. Dizinin hayranları Eddie'nin 5. sezonda bir şekilde geri gelmesini umuyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Joseph Quinn 2023'te tek bir filmde rol almış olsa da Stranger Things'deki başarısı meyvelerini bu yıl verecek gibi görünüyor.

Quinn'in onaylanan büyük projeleri sayesinde izleyiciler, aktörü 2024'te daha fazla görecek. 

Quinn'in Ridley Scott'ın merakla beklenen devam filmi Gladyatör 2'de (Gladiator 2) İmparator Caracalla rolünde olması planlanıyor. Britanyalı oyuncu, Paul Mescal, Denzel Washington, Pedro Pascal ve Connie Nielsen'la birlikte rol alacak.

Meşhur korku serisinin üçüncü filminde de var

29 yaşındaki oyuncunun ayrıca sevilen korku serisi Sessiz Bir Yer'in (A Quiet Place) üçüncü filmi Sessiz Bir Yer: İlk Gün'de (A Quiet Place: Day One) yer alması planlanıyor. 

28 Haziran'da gösterime girmesi planlanan filmin yönetmenliğini eleştirmenlerce çok beğenilen Domuz'a (Pig) da imza atan Michael Sarnoski üstleniyor. Korku filminde Quinn'le birlikte Djimon Hounsou, Alex Wolff, Lupita Nyong'o ve Denis O'Hare de rol alıyor.

Fantastik Dörtlü söylentisi

Londra doğumlu oyuncunun adı Fantastik Dörtlü'yle (Fantastic Four) e birlikte anılıyor. Haberlere göre Marvel'ın hazırlıklarına başladığı süper kahraman filminde Quinn, Johnny Storm'u canlandırabilir.

Söylentilere göre Fantastik Dörtlü'nün oyuncu kadrosunda Reed Richards rolünde Pedro Pascal, Sue Storm rolünde Vanessa Kirby, Johnny Storm rolünde Joseph Quinn ve Ben Grimm rolünde Ebon Moss-Bachrach yer alıyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, Deadline, Empire

DAHA FAZLA HABER OKU