Stranger Things'in oyuncusu son sezonda yer almayacağını söyledi

Final bölümlerinde yer alıp almayacağı sorulduğunda oyuncu "Hiç aranmadım" dedi

(Netflix)

Stranger Things'in 5. sezonu prodüksiyon aşamasında ancak oyunculardan birinin Netflix dizisinin setine gelmesi gerekmeyecek. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Netflix dizisinin son bölümlerini barındıracak yeni sezonun ayrıntıları, uzun bir gecikmenin ardından dizinin çekim aşamalarında olduğunun doğrulanmasından sonra yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Bu kez ana oyuncu kadrosuna, Terminatör'ün (The Terminator) oyuncusu Linda Hamilton da katılacak. Hamilton, oyuncu kadrosunun yapımın ilk gününde çekilen fotoğrafında Finn Wolfhard, David Harbour, Sadie Sink, Joe Keery ve Temmuz 2022'de dizinin yaratıcılarını eleştirdikten sonra manşetlere çıkan Millie Bobby Brown gibi dizinin esas yıldızlarıyla birlikteydi.

Dizinin oyuncu kadrosunun çoğunluğu son macera için geri dönerken, bir yardımcı oyuncu kendisinin görünmeyeceğini resmen açıkladı: 4. sezonda Argyle rolüyle karşımıza çıkan Eduardo Franco.

Pizza kuryesi Argyle, Winona Ryder'ın canlandırdığı Joyce'un yönetimindeki Byers ailesinin Indiana'nın Hawkins şehrinden güneşli Kaliforniya'ya taşınmasının ardından Charlie Heaton'ın oynadığı Jonathan'ın en iyi arkadaşı olarak tanıtılmıştı.

Joseph Quinn'in canlandırdığı Eddie Munson'la birlikte Argyle kısa sürede hayranların gözdesi haline gelmişti ve sezonu sağ salim bitirdiği için bir şekilde yeniden ortaya çıkması bekleniyordu.

Ancak 5. sezon çekimlerinin ilk gününden fotoğraf yayımlanmasının ardından dizinin izleyicileri Franco'nun fotoğraftaki oyuncular arasında olmadığını fark etti.

What's on Netflix'in vurguladığı üzere, YouTube sunucusu Steve Varley programında Franco'ya bu konuyu sordu ve şöyle dedi:

Seni uğurlamadan önce hemen sormak istiyorum çünkü bu herkesin aklında. Buna cevap vermek zorunda değilsin ama hayranlar oyuncu kadrosunun Stranger Things'in 5. sezonunun ilk günü çekilen fotoğrafıyla paniğe kapıldı.

Sunucu sözlerine devam etti:

Artık senin yeni sezonda olmadığını düşünüyorlar. Bize olacağına dair umut verebilir misin? Ve eğer olmayacaksan bir şey söyleyebilir misin? 

Franco da şöyle cevap verdi:

Bu konuda bir tür endişe ya da başka bir şey olduğunu duymak güzel, ne demek istediğimi anlıyor musunuz? Ama hiç ama hiç aranmadım. Yani evet, sanırım buraya kadarmış.

 

Eduardo Franco
Eduardo Franco, Stranger Things'in 5. sezonunda Argyle rolüyle geri dönmeyecek (Netflix)


Dizinin yaratıcıları Matt ve Ross Duffer kardeşler 2022 başlarında dizinin 5. sezonla sona ereceğini açıklamış, 2023'te Amerikan Yazarlar Birliği (WGA) ve Ekran Oyuncuları Sendikası-Amerikan Televizyon ve Radyo Sanatçıları Federasyonu'nun (SAG-AFTRA) grevleri nedeniyle prodüksiyon yaklaşık 7 ay boyunca durdurulmuştu.

Stranger Things'in final sezonunun bu yıl Netflix'te yayımlanması bekleniyor.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU