Zafer Partisi'nin İstanbul adayı belli oldu

Özdağ, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu’nun partisinin İstanbul adayı olduğunu duyurdu

Fotoğraf: Twitter

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayını açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özdağ, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu’nun partisinin İstanbul adayı olduğunu duyurdu.

Deprem, sığınmacılar, uyuşturucu ve trafik gibi sorunları birlikte aşacaklarını söyleyen Özdağ, “İstanbul birçok Avrupa ülkesinden büyük nüfusu ile bir ülke boyutlarında. Başta deprem, sığınmacılar, uyuşturucu ve trafik olmak üzere bu ağır sorunları aşacak bir liderliğe ve kadroya ihtiyaç olduğu konusunda mutabıkız” dedi.

Özdağ şunları kaydetti:

Sevgili Azmi Karamahmutoğlu başkan ile Türkiye ve İstanbul’un sorunlarını konuştuk. İstanbul birçok Avrupa ülkesinden büyük nüfusu ile bir ülke boyutlarında. Başta deprem, sığınmacılar, uyuşturucu ve trafik olmak üzere bu ağır sorunları aşacak bir liderliğe ve kadroya ihtiyaç olduğu konusunda mutabıkız. Azmi başkan hayalindeki İstanbul’dan bahsederken ‘Sabah 02.30’da İstiklal Caddesi’nde bir genç kız kendisini güven içinde hissederek yürüyorsa İstanbul doğru yönetiliyor demektir’ dedi. Evet, kadınlar ve çocuklar için korkmadığımız bir İstanbul’a ihtiyacımız var.

Karamahmutoğlu, eski Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Alparslan Türkeş tarafından Ülkü Ocakları Başkanlığı’na getirildi. Türkeş’in atadığı son başkan olan Karamahmutoğlu, Devlet Bahçeli’nin genel başkanlığı döneminde hiç görev almadı.

 

Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU