Stranger Things yıldızı, dizinin finaliyle ilgili ipucu verdi

Netflix dizisinde Jim Hopper'ı canlandıran David Harbour, 6. sezonun gelme ihtimaliyle ilgili soruyu da yanıtladı

David Harbour, Dünyalar Savaşı ve Hayallerin Peşinde gibi çok sayıda filmde rol alsa da onu dünyaya tanıtan 2016'da gösterime giren bilimkurgu dizisi Stranger Things oldu (ScreenRant)

Stranger Things oyuncularından David Harbour, popüler dizinin 5. sezonuyla ilgili konuşurken 6. sezonla ilgili bir soruya da yanıt verdi.

Grevler bitti, çekimler başlıyor

Netflix'in sevilen dizisinin merakla beklenen 5. ve son sezon çalışmaları, Hollywood'daki senarist ve oyuncuların grevi nedeniyle büyük ölçüde ertelenmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak grevlerin resmen sona ermesiyle, dizinin 5. sezon çekimlerine kısa sürede içinde başlanması ve 2025'in başındaki yayın dönemine yetiştirilmesi bekleniyor.

Motor City Comic Con'a katılan Harbour, Stranger Things'in 5. sezonunun, "çok gerçek bir şekilde sona ereceğini" söyledi. 

Dizide Jim Hopper karakterini canlandıran aktör, genç bir hayranının 6. sezonun gelme ihtimaliyle ilgili sorusuna da yanıt verdi.

48 yaşındaki aktör, 5. sezonun Stranger Things'in son sezonu olduğunun duyurulduğunu hatırlattıktan sonra dizi için net bir son sağlayacağını söyleyerek ekledi:

İşin güzel yanı, gerçek bir son olması. Stranger Things çok gerçek bir şekilde sona erecek. Stranger Things'in hikayesi tamamlanarak 5. sezonun son bölümünde bitecek.

"Geç kaldık"

Öte yandan Variety, Harbour'a grevlerin ardından ilk projesinin ne olacağını sordu. Aktör önceliğin Netflix'in sevilen dizisinde olduğunu aktararak şöyle dedi:

Stranger Things'in son sezonunu çekmemiz gerekiyor, değil mi? Birkaç gün içinde orada olmam gerekiyor. İlerlememiz lazım, geç kaldık.

Stranger Things'in 4. sezon finali, Upside Down'ın Hawkins'i istila ettiğini göstererek ana karakterlerin şimdiye kadarki en büyük mücadelesine zemin hazırlamıştı.

Dizinin yaratıcısı Duffer Kardeşler, dizinin ana karakterler ve izleyiciler için tatmin edici bir şekilde sona ereceğini iddia ederek Hawkins'in nihayetinde zafer kazanacağını öne sürmüştü. 

Ancak geçmiş sezonlar Eddie Munson, Billy Hargrove ve Bob Newby gibi sevilen karakterlerin ölümüyle sona erdiği için dizinin finalinin de hem acı hem de tatlı olması bekleniyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, WinterIsComing

DAHA FAZLA HABER OKU