Ünlü tenisçi, dayak yediği görüntüleri İstanbul'da yorumladı

Avustralyalı Tomic, "Çok komik çünkü bu olay 5 ya da 6 sene önce yaşandı" dedi

Bernard Tomic, son yıllarda yurttaşı Nick Kyrgios'la atışarak da haberlere çıkmıştı (AP)

Bir dönem erkekler klasmanında dünya sıralamasında 17 numaraya kadar çıkan Bernard Tomic, bu kez spor dışında bir olayla gündem oldu. 

Sosyal medyada yayılan 16 saniyelik videoda Avustralyalı tenisçinin, ülkesinin doğusunda yer alan Gold Coast'ta iki erkekten dayak yediği görülüyor. Tomic karşı saldırıya geçmektense kendini korumaya çalışıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Avustralya'nın Channel 10 kanalı, olayı haberleştirirken videodaki tekmelerin bir dövme stüdyosunun dışında atıldığını bildirse de daha fazla detay veremedi.

Cumartesi Instagram'da konuyla ilgili video paylaşan 30 yaşındaki sporcu, aylardır Instagram'da aktif olmadığını hatırlattı.

Tenis turnuvası için geldiği İstanbul'dan ABD'ye geçmek üzere havalimanında bulunduğunu ifade ederken görüntülerin eski olduğunu belirtti:

Çok komik çünkü bu olay 5 ya da 6 sene önce yaşandı. Neden şimdi yayıldığını bilmiyorum. Umarım herkes iyidir. Barış dilerim!

Avustralya basını, Queensland Polisi'ne videoyu sordu. Polis sözcüsü, olayla ilgili resmi bir şikayet olmadığı için ellerinden bir şey gelmediğini söyledi. 


ATP sıralamasında 825. sıraya kadar düşen Tomic, son 18 ayda hızla ilerleyerek 292. sıraya çıkmayı başardı. Son olarak 75. İstanbul Challenger - TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası'na katılarak ikinci turda Dominik Cumhuriyeti'nden Nick Hardt'a elendi. 
 

Independent Türkçe, New York Post, news.com.au

DAHA FAZLA HABER OKU