Stranger Things'in yıldızı sonunun "George Clooney gibi" olmasından korkuyor

"Şimdi onu sadece George Clooney olarak görüyoruz. Ama bir zamanlar 'ER'daki adam Nicole Kidman'la film yapıyor' deniyordu"

48 yaşındaki oyuncu, 2019'da Neil Marshall'ın yönettiği filmde Hellboy'u canlandırmıştı (Netflix)

Stranger Things'in yıldızı David Harbour, Netflix dizisinin eşi benzeri görülmemiş başarısı nedeniyle polis şefi Jim Hopper karakterinin üzerine yapışması konusunda uyarıldığını söyledi.

Insider'a konuşan aktör, Stranger Things'in ilk yılında basın danışmanıyla sohbetini Insider'a anlattı.

'Belki de diziyle bu kadar çok ilişkilendirilmek istemiyorsun' dediğini hatırlıyorum ve ben de 'Neden? Bu diziyi seviyorum. Karakteri seviyorum' dedim.

Harbour, sözlerini şöyle sürdürdü:

Diziyi seviyorum. Karakteri de seviyorum. Ama sadece o karakter olmak istemiyorum. Sadece o adam olmak istemiyorum.

48 yaşındaki oyuncu, George Clooney'den örnek verdi:

Clooney'nin ER'dan ayrılışını düşünüyorum da, şimdi onu sadece George Clooney olarak görüyoruz. Ama bir zamanlar 'ER'daki adam Nicole Kidman'la film yapıyor' deniyordu. Bunu çok düşünüyorum. İçinde bulunduğum durum hiç düşünmediğim kadar komik.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu konuda yol almaya çalıştığını söyleyen Amerikalı oyuncu, "Bu zor bir durum çünkü yaptığınız ve sizin de sevdiğiniz bu şey için sizi seven insanların canını sıkmak istemiyorsunuz. Ama aynı zamanda yuvadan da ayrılmak istiyorsunuz" diye konuştu.

Harbour, sözlerine şöyle devam etti:

İçimde daha fazlası var. Ve sizlerin de bunu görmenizi istiyorum. Hayatımın geri kalanında insanların sokakta her 5 dakikada bir 'Hopper' diye bağırmasını istemiyorum.

Harbour, son olarak kara komedi Vahşi Gece'de (Violent Night) sıra dışı bir Noel Baba rolünde izleyicilerin karşısına çıkmıştı. 


Independent Türkçe, Insider, Indiewire

DAHA FAZLA HABER OKU