Stranger Things'in sevilen karakterine ne olacak?

Twitter'da paylaşılan fotoğraf dizinin hayranlarını meraklandırdı ve sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü

ABD'li Sink, oyunculuğa 7 yaşındayken rol aldığı yerel tiyatro yapımlarında başladı (Netflix)

Netflix'in sevilen dizisi Stranger Things'in yıldızı Sadie Sink, Hırvat Havayolları'nın resmi Twitter hesabında paylaşılan fotoğrafla yeni ve daha kısa saç modelini görücüye çıkardı.

Stranger Things'in 21 yaşındaki oyuncusu uçağın kokpitinde vakit geçirirken gülümsüyordu. 

saddd.JPG
Havayolları paylaştığı fotoğrafa "Frankfurt uçuşunda, Stranger Things'in oyuncusu Sadie Sink'i ağırladık" diye yazdı (Twitter)​​​​​​​


​​​​​​​Sink'in kısa saçları Stranger Things hayranlarını meraklandırdı. Son sezonu izleyicisiyle buluşacak dizinin sevenleri, Sink'in canlandıdığı Max karakterine ne olacağına dair sosyal medyada sorular sordu. Öte yandan oyuncunun bazı hayranları yeni saçlarını beğenirken bazılarıysa eski uzun saçlarını şimdiden özlediklerini belirtti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oscarlı Balina'nın (The Whale) yıldızı, Stranger Things'in 2017'de yayımlanan ikinci sezonunda çıkış yapmıştı. 

Sink, popüler dizinin üçüncü ve 4. sezonlarında Max Mayfield karakterini canlandırdı. Genç oyuncu dizinin yaklaşan 5. ve son sezonunda rolünü yeniden canlandırmaya hazırlanıyor.

Çekimlerin haziranda başlaması bekleniyordu ancak senaristlerin halen devam eden grevi nedeniyle projenin erteleneceği açıklandı.

Bilimkurgu türündeki dizide Millie Bobby Brown, David Harbour ve Winona Ryder gibi oyuncular da rol alıyor.

Sink, Elle'e verdiği röportajda Stranger Things hakkında konuşmuş ve karakterinden övgüyle söz etmişti.

Max'in en nihayetinde eğlenceli ve çok masum olduğunu düşünüyorum ve bence içinde çok fazla umut var ve hayat dolu. O iyi bir arkadaş.

Sink ayrıca, karakterinin nihai kaderini öğrenmek istemesine rağmen kendisinin ve rol arkadaşlarının karakterlerine ne olacağını henüz öğrenemediklerini ifade etmişti.

Bana neler olduğunu anlatmalarını gerçekten çok istiyorum çünkü kafamda bir sürü soru var. Bu final sezonu. Hiçbir şeyi aceleye getirmiyoruz. Bu sefer acele etmeyeceğiz [ve] her şeyi doğru yapacağız.


Independent Türkçe, Daily Mail, Grazia

DAHA FAZLA HABER OKU