Hollandalı öğrencilerden Galatasaraylı futbolculara mesaj: Metin Oktay gibi üzme seni sevenleri

Hollanda'da öğretmenlik yapan Ergül Tunç, öğrencileriyle birlikte hazırladığı özel bir video ile Galatasaray'ın Club Brugge'le oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçı öncesi takıma moral verdi

Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray'a Hollanda'dan moral mesajı geldi.

Hollanda'da öğretmenlik yapan matematik öğretmeni Ergül Tunç, öğrencileriyle hazırladığı videoda, Galatasaray'ın efsane futbolcuları ve kendileriyle özdeşleşen özelliklerine vurgu yapıldı.

"Hollanda'dan Galatasaraylı futbolculara mesaj var" başlığıyla yayınlanan videoda şu ifadelere yer verildi:

Taffarel gibi uç topa. Rambo Yusuf gibi savaşçı, Popescu gibi soğukkanlı, Bülent gibi cesur, Felipe Melo gibi hırslı ol. Tugay gibi kur oyunu, Sneijder gibi ver pasını, Hagi gibi çek şutunu, Prekazi gibi yap ortanı, Tanju gibi at golünü. Metin Oktay gibi üzme seni sevenleri


Videonun sonunda Hollandalı öğrencilerin, Galatasaray tribünlerinin "Çocukluk aşkımsın" marşını söylediği görüldü.

Geçtiğimiz sezonu Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlayan, sezon başında da Türkiye Süper Kupası'nı kazanan Galatasaray, 12'nci haftası geride kalan ligde 19 puanla lider Sivasspor'un 5 puan gerisinde sekizinci sırada bulunuyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de şimdiye kadar aradığını bulamayan sarı-kırmızılı ekip, oynadığı 4 maçta bir beraberlik, üç mağlubiyet alırken henüz galip gelemedi. Topladığı bir puanla grubun son sırasında yer alan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında henüz gol atamayan tek takım oldu.  

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU