Shakira, Netflix dizisinin yıldızıyla: Şarkıcının arkadaşları endişeli

"Aşık olmak için yanıp tutuşuyor"

Şarkıcının yeni albümünde yer alan Punteria için çektiği klip, 13 günde 17,5 milyondan fazla izlendi (YouTube)

Pop yıldızı Shakira, yeni klibinde oynayan Britanyalı aktör Lucien Laviscount'la yeni bir aşka yelken açtı. 

Netflix'in sevilen romantik komedi dizisi Emily In Paris'in yıldızıyla ilişkiye başlayan Shakira'nın arkadaşlarıyse bu flörtün ünlü şarkıcıyı üzebileceğinden endişe duyuyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

31 yaşındaki oyuncu, Shakira'nın Punteria adlı şarkısının müzik videosunda rol almıştı. Klipteki samimi görüntüleri, ikilinin yeni bir aşka yelken açmış olabileceğine dair spekülasyonlara yol açmıştı. 

Ünlü şarkıcıya yakın bir kaynak, çiftin birlikte olduğunu doğruladı ancak Shakira ve Laviscount'un ilişkisinin ciddi olmadığını öne sürdü.

Daily Mail'a konuşan kaynak, "Shakira aşık olmak için yanıp tutuşuyor" diyerek ekledi: 

Ama arkadaşları Lucien'ın ünlü kadınlarla çıkarak yavaş yavaş şöhret basamaklarını tırmanmak istemesinden endişe duyuyor.

Kimliği açıklanmayan kaynak sözlerini şöyle sürdürdü:

Birlikte olduğu kadınların hepsi çok farklı. Şimdi Shakira'yla görüşüyor ve Shakira aşk istiyor. Ama arkadaşları onun sadece insanların adını bilmesini istediğini ve Shakira'nın da bunu sağladığını düşünüyor. Görüşüyorlar ama henüz ciddi bir ilişki yaşamıyorlar.

Kaynak, pop yıldızının kendisini aldatan eski eşi Gerard Piqué'yi "unutamadığını" ve çevresindeki herkesin "Lucien'la intikam için görüştüğünü bildiğini" öne sürdü.
 


Müzik videosunun yayımlanmasından günler sonra ikili, New York'taki İtalyan restoranı Carbone'da akşam yemeğinin tadını çıkarırken görüntülenmişti.

Kolombiyalı şarkıcıdan önce Lucien Laviscount, Britanyalı grup Atomic Kitten'dan Kerry Katona'yla birliktelik yaşamıştı.

Britanyalı aktör, Little Mix grubundan Jesy Nelson'la da birlikte görülmüştü.

Laviscount, 2021'de dahil olduğu Emily in Paris'te Emily'nin sevgilisi Alfie karakterini canlandırıyor.


Independent Türkçe, Daily Mail, Marca

DAHA FAZLA HABER OKU