Şevket Çoruh: Sokak hayvanlarını ezmeye çalışan bir taşıta müdahale ettiğimiz için linç edilmeye çalışıldık

Tiyatro ve sineme oyuncusu Şevket Çoruh, İzmir’de bir köpeğe eziyet ettikleri için uyardıkları kişilerce bıçaklı saldırıya uğradıklarını iddia etti

Şevket ,çoruh ve Murat Akkoyunlu Fotoğraf: Twitter

‘Bir Baba Hamlet’ oyununu sahnelemek için İzmir’e gelen Şevket Çoruh ve Murat Akkoyunlu oyunun ardından Narlıdere ilçesinde bir restorana gitti. Çoruh iddiaya göre, restoranın bulunduğu caddede aracıyla sokak köpeklerini tehlikeye atan bir sürücüye sözlü uyarıda bulundu.

Çoruh’un kendilerini uyarmasına kızan sürücü ve arkadaşları Çoruh ve Akkoyunlu’ya saldırdı. Çevredekilerin araya girmesi ve polisin müdahalesiyle son bulan saldırının ardından Çoruh ve arkadaşı Akkoyunlu, Kantar Polis Merkezine giderek şikayette bulundu.

Polis çevredeki barlarda çalışan iki kişiyi olaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına aldı. Gözaltına alınan 2 şüpheli de Çoruh ve Akkoyunlu’nun kendilerine saldırdığını iddia ederek şikayette bulundu. Kavgaya karışan diğer şüphelilerin ise arandığı öğrenildi.

Canımızı kurtardık

Yaşananları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan Çoruh şu ifadeleri kullandı:  

İzmir’in göbeğinde darp edildik, yirmiye yakın eli bıçaklı insan tarafından. Canımızı şimdilik kurtardık. Kantar Polis Merkezindeyiz. Sokak hayvanlarını ezmeye çalışan bir taşıta müdahale ettiğimiz için linç edilmeye çalışıldık.

 

 

Independent Türkçe, İHA

DAHA FAZLA HABER OKU